Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sie leczyć

jak sie leczyc kiedy nie ma pieniędzy??

Polecane posty

Gość jak sie leczyć

:o mąż od tygodnia jest chory:( wczoraj wreszcie udało mu się dostac do lekarza:o zapalenie oskrzeli:( jeżeli nie weźmie szybko antybiotyku to zejdzie na pluca:( do mojej wyplaty 2 tyg, jego wyplata nie wiadomo kiedy bedzie bo pracuje na czarno na razie. czekamy na zwrot podatku, dzwinilam do us dzisiaj, ale naszego zeznania jeszcze nawet w systemie nie ma, mimo ze zlożone prawie 2 tyg temu:o co zrobić??

Gość mijajajajaaa
ja tez wydalam prawie osattnie pieniedze na leki. 70zł a zostalo mi 30zł w portfelu. a z pitem trzeba bylo inaczej zalatwic. przyspieszyc. ja co roku dostaje kase po tyg.

Gość Pozyczyc od sasiadow
...:)

Gość mijajajajaaa
a

Gość Wesoły Romek 35
Pożyczyć w prowidęcie

Gość mijajajajaaa
a

Gość jak sie leczyć
próbowalam dzisiaj przyspieszyć, ale kobita nic nie mogla zrobić, póki pita nie ma w systemie. kazała dzwonić po niedzieli:o nie będzie baba biegala co urzedzie żeby jednego pita znaleźć i na moje życzenie go szybko rozliczać:o tam tez pracuja ludzie:o

Gość ndjdjd
Macie dwie wyplaty i zero pieniedzy?!to na co ty wydajesz.kobieto

Gość dorotki89
JAK NIE MA W STSTEMIE TO NIE DOTARL, INTERNETOWO WYSLALAS??? MUSZ ECIE ZMATWIC , MUSISZ JESCZE RAZ JAK PRZYSPIESZA SIE ???

Gość mijajajajaaa
ie do pita dolacza podanie. z prosba o przyspieszenie wyplaty nadplaty poadtku w ziwazku z trudna sytaucja finansowa. ja tak robie od 10 lat i kase mam po tyg. od zlozenia pita.

Gość jak sie leczyć
zarabiam 13 000 zł miesięcznie, nie wiem gdzie te drobniaki sie rozchodza:o takie jest życie w tym jebanym kraju!! po oplaceniu rachunków, żlobka, zatankowaniu auta do pełna i zrobieniu wiekszych zakupów zostalo mi gowno na koncie:o bawi cię to?? bo mnie wcale:o dobrze ze mam calą zamrażarkę jedzenia, przynajmniej dziecko nie bedzie chodzilo glodne:o

Gość mijajajajaaa
a

Gość jak sie leczyć
pita złożylam osobiscie 5 lutego. nigdy nie dodawalam do tego jakichś śmiesznych podac i tez mialam po tygodniu, kiedy tylko porozmawialam z osoba ktora go sprawdzala.