Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszka92

silny bol w podbrzuszu po stosunku

Polecane posty

Przedwczoraj powinnam dostac okres.z racji iz nie dostalam,a byly walentynki,kochalismy sie z partnerem dosc intensywnie.niestety w trakcie zaczal sie straszny bol w podbrzuszu ktory utrzymywal sie az do rana.promieniujacy do jajnikow.co to moze byc?(miesiaczka nadal sie spoznia)

A ile dni miesiączka się spóźnia? Ja myślę, że ból jest spowodowany właśnie dość intensywnym stosunkiem, poprzez gwałtowne ruchy - mogły wystąpić jakieś negatywne skutki stosunku wywołane właśnie tym bólem. Myślałam nad bólami przedmiesiączkowymi ale napisałaś, że utrzymywał się aż do rana więc jest to wykluczone. Jeśli ból powróci, radziłabym wizytę u ginekologa :)

Nie raz kochalismy sie tak intensywnie,i nigdy w zyciu mnie tak nie bolalo.nie moglam sie ruszys doslownie.dopiero po paru godzinach bol zelzal i to tyko przy lezeniu na boku

Gość Swieta 28q
Miałam to samo niedawno ale mój ból był tak mocny ze plakalam z bólu i chodzilam na kolanach pol nocy:O wlasnie po bardzo intensywnym stosunku;) byłam na pogotowiu na 3 dzień i wszystko OK. więc ten ból Ci minie tak po 4 dniach. a nie mam pojecia dlaczego sie pojawil:)

Przypomniało mi się, że ja miałam podobne bóle, które mnie po prostu paraliżowały, a każdy choć maleńki ruch wywoływał u mnie piekło. Nie mogłam się obrócić, nic kompletnie. Wszystkie mięśnie podbrzusza się ostro skurczyły - coś w tym stylu. Lecz najdłuższy czas takiej męczarni u mnie trwał z 30 min.

Teraz boli tylko przy jakichs gwaltowniejszych ruchach,ale martwie sie

Gość Swieta 28q
ja nawet nie mogłam sie wysikac, bolało mnie podbrzusze az do pleców masakra:O

Gość Swieta 28q
nie martw sie przejdzie Ci, ja parę dni czułam sie jakby ktoś mi skopał brzuch masakra normalnie :O i był wzdęty :O

To fakt przy sikaniu boli najbardziej.ale zawsze dostawalam okres zaraz po intensywnym stosunku,gdy nadchodzil termim miesiaczki.teraz 2 dzien i nic.nie wiem co sie ze mna dzieje:(

To minie spokojnie :) Może nadwyrężyłaś jakiś mięsień podczas stosunku, to też jest możliwe :)

u mnie to na samym początku pojawił sie ból po stosunku. ale teraz to mnie zaczela bolec pochwa i pojawiły sie wieksze uplawy. :( Czy to moze infekcja?

w sobote to juz wytrrzymac nie moglam, zadrapac sie mozna od tego. mama sie ulitowala i kupila mi w aptece multi gyn actigel. o wiele lepiej po nim jest, ale nie ominie mnie dzisiejsza wizyta. :(

bo ten multi gynacti gel jest bardzo dobry na infekcje pochwy