Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulewaotejpou

Partner powiedział mi że jak nie schudnę po porodzie to mnie zostawi

Polecane posty

Gość ulewaotejpou

Jestem w 7 miesiacu przytylam juz 15 kg :( boję się że nie schudnę tego szybko.

Gość zxzx
dzieciak a nie facet. O ile temat to nie prowo.

Gość ulewaotejpou
nie jest to prowokacja poprostu jest mi przykro też nie czuję się rewelacyjnie z tym że tyle przytyłam ale chyba nie powinien mi tego teraz mowic

Gość to dobrego masz faceta
współczuję

Gość zxzx
no bo to nie partner a niedojrzały dzieciuch i tyle.

Gość hddjd
Mozesz miec pretensje tylko do siebie,po co robilas dziecko z takim frajerem?!

Gość pinacolada8439
Powiedz idiocie, ze jak tak, to zabiera dziecko albo będzie bulił 800zł alimentów, może zmądrzeje. Oczywiście nie radzę serio zostawiać mu dziecka, tylko go postrasz.

Trzeba było mu odpowiedzieć że jak schudniesz po porodzie poszukasz sobie innego, bo taki który wyskakuje z głupimi tekstami nie będzie ci już potrzebny :) no chyba że nie schudniesz, wtedy może sie nim zadowolisz :p

Gość emuuula
Mój mąz 3 miesiące po porodzie, przypomniał mi:), że obiecałam i ż po porodzie szybko schudnę, a przytyłam 18 kg, odżywiając się najzdrowiej jak tylko można. Odpowiedziałam mu, ze to dopiero 3 miesiąc i niech spojrzy na siebie, bo w ciąży nie był, a wyglądam lepiej, a jak mu się nie podoba, to walizka jest w piwnicy i siedział cicho. Bobo ma teraz 10 m-cy i jestem szczuplejsza niż przed ciążą. Takze raz mu się zdarzyło coś tak głupiego walnąc. Odrazu nie schudniesz, na to potzreba czasu, a poza tym z takimi facetami trzeba krótko.

Gość taka jedna dziewczyna.
Jakiś niepoważny ten Twój facet. I on ma być ojcem dziecka? Wogóle Cię szanuje? Mój nidy mi tak nie powiedział a też jestem w ciąży. Tylko że ja już w 9 miesiącu. No i wręcz przeciwnie. Ciągle mi pokazuje że nie przeszkadza mu moja waga a Przytylam już ok10kg. Bardziej mi przeszkadza ta waga niz jemu...

Gość rrrrwaaaa
Kurcze,ja po pol roku nadal mam 10 kg nadwagi i to ja marudze,a moj facet mi ciagle powtarza ze wygladam super,ze urodzilam mu dziecko i zawsze bede dla niego najpiekniejsza