Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Belieberss96

hej wam

Polecane posty

Gość Belieberss96

Hejka : ) . Przedstawie wam moj problem . Gdy byłam w 1 klasie gimnazjum zaczęłam sie odchudzać i trenować do tego siatkówkę 4godz. dziennie . Schudłam jakieś 25 kg . W 2 klasie gimnazjum w 2 semestrze juz z tym skończyłam i z treningami . Już waże normalnie 50kg . A wiec została mi zwisająca skora na brzuchu ; ( . To jest okropne nie wiem co mam z tym robić . ;/ . Jak sie nachyle brzuch mi "wisi" . OCHYDA ; / Poradźcie mi coś ...

Gość kaskaaarraa
a jakie te cwiczenia ? nie moge obciazac kregosłupa, co polecicie

Gość Belieberss96
DODAM ZE MAM BOCZNE SKRZYWIENIE KRĘGOSŁUPA . TZN. MOJA LEKARKA POWIEDZIALA MI ŻE BIODRO MAM ZBYT WYSOKO I WLASNIE NA REHABILITACJE MUSZE SIE ZAPISAC . A CO DO BIEBERA TO MOJA SPRAWA KOGO SŁUCHAM . JESTEM JEGO FANKA OD 4 LAT I ZAMKNIJ MORDE ZA PRZEPROSZENIEM HATERZE JEB**NY !!!

w takim bądź razie w przypadku skoliozy skakanka, długotrwałe biegi i marsze, skłony, skręty - odpadają! z tego co mi wiadomo to najlepiej kręgosłup prostuje pływanie.

Gość Belieberss96
Wiem własnie mama chce mnie zapisac na pływanie . Dodam jeszce ze mam 17 lat rocznikowo wiec trzeba działać bo pozniej juz moze byc za pozno ; /

to rzeczywiście, młoda jesteś. bierz się do dzieła póki masz czas i siły. bo później będziesz żałować.