Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssssssssss

chłopak mnie właśnie zostawił

Polecane posty

Gość ssssssssssss

tak bardzo go kocham.. nie poradzę sobie bez niego.. ciągle płaczę. ;/ nie mam siły żyć

Gość kluch slunski
a dlaczego sądzisz ze sobie bez niego nie poradzisz?

Gość ogorkowaaaa
a z jakiego powodu zostawił? jeśli zostawił to nie kocha, a jak nie kocha to po co z nim być? przepłaczesz, przecierpisz ale w końcu zrozumiesz, że lepiej bez faceta niż z facetem, który nie kocha na całego

Gość ssssssssssss
byliśmy razem 1,5 roku. pokłóciliśmy się w walentynki bo on nie chciał przyjechać i smutno mi było cały dzien.. dzisiaj mi napisala że odda mi wszystkie rzeczy ktore u niego zostawiłam, że mnie kocha ale nie wytrzymuje kłótni.. bardzo cierpię... ja naprawdę go bardzo kocham.

Gość zaplakana_zosia
ile masz lat .>????

Ja byłam taka jak ty. Miałam chłopaka trochę dłużej niż pół roku i byłam też w nim zakochana na maksa, ciągle za nim latałam, wiecznie za nim ryczałam, nie chciało mi się żyć, umierałam z tęsknoty za nim... i co? Popłakałam, pocierpiałam, potęskniłam.. a teraz po miesiącu jak na to patrzę, to uznaję że bez sensu było się przejmować jednym chłopakiem, jak życie toczy się dalej i mogę znaleźć sobie innego :) Czas leczy rany jak to się mówi i naprawdę się to sprawdza :D

Gość ssssssssssss
19... ale on był sensem mojego życia. tak mi ciężko.

Gość hehhel
eee...jak cię kocha naprawdę tak jak mówi ,a nie ściemnia,to kwestia dogadania się.Musicie sobie powiedzieć co komu w jego zachowaniu nie pasuje i popracować nad tymżeby było lepiej.

Gość ssssssssssss
ale ja się psychicznie zalamałam.. ;/

Gość ssssssssssss
uprawialiśmy seks prawie zawsze jak on był u mnie albo ja u niego.. przeżyłam z nim pierwszy raz.. nie mogę go zapomnieć

Tego dymańska jest ci najbardziej żal? Ale nie martw się, poznasz jeszcze faceta z większym kutasem i jeszcze z większymi umiejętnościami w łóżku.

Gość awesome-girl-20
Kobieto, wiem co czujesz. A może dokładnie opiszesz sytuacje? Dlaczego Cie zostawił? Co było powodem? Kłótnie, inna dziewczyna sie pojawiła... Wiesz przede wszystkim tłum teraz w sobie emocji, ale zachowaj na tyle dumy aby do niego nie dzwonić