Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groszkowaaaaa1

Jest tu jakaś krawcowa? Potrzebuję rady, pomocy.

Polecane posty

Gość groszkowaaaaa1

Chodzi o kostium kąpielowy. Wypatrzyłam sobie na allegro taki jak chcę, ale mam problem z rozmiarem. Według podanych tam wymiarów potrzebuję górę w rozmiarze L (miska, B będzie za mała), no a dół to nawet S by był dobry. I teraz moje pytanie, czy da rade takie majtki zwęzić u krawcowej i będzie to dobrze wyglądać? Pytam ponieważ czasem jak szłam do krawcowej z jakąś rzeczą, to okazywało się, że nie może zwęziyć, bo ubranie straci fason i kształt. Proszę o radę. Podaję link do stroju: http://allegro.pl/sexi-bikini-stroj-kapielowy-self-push-up-tu-40-l-i2966197443.html

Gość nzfgnzfg
Nie jestem krawcową ale poradziłabym ci raczej poszukać kostiumu w firmie, która sprzedaje oddzielnie góry i doły. Jest takich co raz więcej, a te kostiumy żadna rewelacja, na pewno znajdziesz podobne, w podobnej cenie co koszt tego kostiumu plus wysyłka plus niepewna przeróbka.

Gość groszkowaaaaa1
Dzięki za radę. Napisałam do tego sprzedawcy, czy jest opcja mieszania rozmiarów, ale nie sądzę aby się przychylił. Chyba jednak lepiej po sklepach się przejść, niestety mam mało czasu. A może wiecie gdzie mają jakieś po przeceniane kostiumy, w sumie z tego powodu chcę kupić teraz, żeby nie było aż tak drogo jak w sezonie. Nie zależy mi na najnowszych trendach, nowych kolekcjach itd., strój ma mieć w sobie to coś :) Ten faktycznie jest drogi, a firma niepewna, zawsze miałam z esotiq i sobie chwale.