Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiepska kucharka

krem karpatkowy

Polecane posty

Gość kiepska kucharka

Robię ciasto, którego jedną z warstw jest krem karpatkowy. Kupiłam krem w proszku z Delecty. Wymieszałam proszek z mlekiem zagrzałam, według przepisu. Nie zastanawiając się przelałam masę do masła - i katastrofa. Dopiero OSTUDZONY krem powinno wymieszać się z masłem. Gorąca masa zupełnie roztopiła masło. Jak myślicie, da się to jeszcze uratować? Włożyłam do lodówki, ale zastanawiam się, czy nie biec do sklepu po nowe składniki...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dfghjk
da sie, przeczekaj az maslo zacznie stygnac i stezeje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kiepska kucharka
Uuufff... dzięki! :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
źle, żele, wszystko źle, krem karpatkowy robi się z Karpat

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kiepska kucharka
:) dziękuję, dziękuję! Akronim, z których Karpat - po polskiej czy słowackiej stronie? Może następnym razem spróbuję...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
najtaniej z rumuńskich, czym wyższe pasmo tym wyżej wyrośnie, smacznego ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kiepska kucharka
Szkoda, że n kafe nie da się polajkować wypowiedzi :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×