Gość gość Napisano Lipiec 29, 2016 My byliśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z nimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2016 Firma ok . Mają wiele sukcesów na koncie. Moje odszkodowanie również odzyskali i to się dla mnie liczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2016 Również polecam. Mają doświadczenie, uczciwych agentów i w ogóle są ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość domis01 Napisano Październik 23, 2016 Właśnie czytam tutaj http://www.jakoscobslugi.pl/opinie/placowka/120686 opinie o nich i też dochodzę do wniosku, że warto skorzystać z takich usług. Sama sobie nie poradzę z ubezpieczycielem, bo nie znam się na przepisach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 22, 2016 Przecież wszystko jest zawsze w umowie? Czytałaś umowę? Podpisywałaś? Trzeba było negocjować stawki. Ja tak zrobiłam. Poza tym wykonują pracę, więc w jakiś sposób należy im się za to wynagrodzenie. Nie ma nic za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2017 Trzeba zawsze na spokojnie wszystko przeczytać. Faktycznie przecież nikt nie będzie pracował za darmo. Muszą dostać wynagrodzenie, bo w końcu to oni działają w twoim imieniu. Wszystko kosztuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalmika1 Napisano Luty 18, 2017 Patrzcie tu https://euco.pl/aktualnosci/blisko-cwierc-miliona-zlotych-zadoscuczynienia-dzieki-europejskiemu-centrum-odszkodowan/ !!!!! Zadośćuczynienie, które wyniosło blisko ćwierć mln zł. Brawo dla EuCO! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barbaraSo Napisano Luty 27, 2017 Ja tam się nie znam na tych prawniczych rzeczach dlatego się do nich zgłosiłam jakiś rok temu i też mi pomogli. Nie była to kwota liczona w milionach, ale dla mnie duża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ElżbietaW Napisano Marzec 17, 2017 Pan Adam z EuCO jest świetny. Warto się do niego zgłosić jak jest problem z ubezpieczycielem. Osobiście mogę go polecić. Jego adres mailowy to a.kita@euco.pl . Pozdrawiam Elżbieta z Krakowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2017 Patrzcie tutaj http://www.gazetawroclawska.pl/wiadomosci/a/po-19-latach-od-wypadku-sparalizowany-rafal-otrzyma-milion-zlotych-odszkodowania,11889848/ ! Milion złotych odszkodowania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ordonówka Napisano Marzec 30, 2017 Super!Należało mu się. Wreszcie jest firma, która walczy do końca!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WiktorTttttt Napisano Maj 22, 2017 Jaka autoreklama, smutne. Mam zgoła inne doświadczenia, aniżeli opisywane przez pracowników euco tutaj, na forum. Umawiajac się na takie success fee zabierają lwią cześć odszkodowania. Wiadomo, ludzie kasy nie mają, więc pójdą do takiej firmy, która bierze wynagrodzenie z dołu, ale finalnie jest się na tym stratnym. Gdybym wcześniej wiedzial, że adwokaci nie biorą takich pieniędzy z pewnością udalbym się do zwykłej kancelarii adwokackiej, gdzie przynajmniej miałbym jakiś kontakt w swojej sprawie i zapłaciłbym normalna cenę za usługę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 23, 2017 Sorry, ale nikt nie pracuje za darmo. Nie odzyskają odszkodowania, to mają figę z makiem. Moim zdaniem jest to uczciwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klientka po stracie ojca Napisano Sierpień 25, 2017 witam. ja mialam sprawę w kancelarii prawnej solace.prawnicy są z gdańska z dużym doświadczeniem.przeniosłam moją sprawe z firmy z wrocławia i się nie zawiodłam. mogę szczerze polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 6, 2017 AHA srolace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bandachi Napisano Wrzesień 22, 2017 ??? Znam EUCO bo mi pomogli z ubezpieczycielem. Spoko firma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2018 Dzięki nim odzyskałam swoje złotówki i to w sporej kwocie, więc dla mnie są ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2018 Dziś przyszedł przelew od EuCO! Super wiadomość na weekend! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrycjamizina Napisano Lipiec 24, 2018 Polecam EUCO. Pomogli mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2018 Firma bardzo skutecznie pomaga uzyskac odszkodowania. Wiem z własnego doświadczenia i szczerze mogę ją polecić każdemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2018 Jestem bardzo zadowolona, ze współpracy z Europejskim Centrum, ponieważ pomogli mi uzyskać odszkodowanie a sprawa była dosyć trudna. Nie będę się rozpisywać bo było mi ciężko, natomiast firmę polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2018 Polecam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2018 Bardzo szybko wywalczone pieniądze. Jestem zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2018 Nic nie dostaniesz,nie ciesz sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2018 Firmę polecam, bo pomogła mojemu bratu bo ciężkim wypadku. Jestem wam wdzięczny ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 15, 2018 Chyba najlepsza firma jaka jest na rynku w tej branży ! Jestem bardzo zadowolony ! Odzyskali moje pieniądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 15, 2018 Firma godna polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 16, 2018 Porządna firma mogę tylko pochwalić. Poleciłem ich koledze który miał spory problem, ale udało się załatwić wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość - Poznań Napisano Grudzień 12, 2018 Ostrzegam przed tą firmą!! Właśnie dostałem wezwanie do sądu w/s EuCO przeciw PZU, a do tego karę 1000zł oraz przymusowe doprowadzenie do Sądu na kolejną rozprawę. Firma ta podała nieprawidłowy adres do Sądu przez co wezwanie na pierwszą rozprawę w ogóle do mnie nie dotarło! Wydaje mi się, że większość pozytywnych opinii o tej firmie piszą na tym forum sami pracownicy. Jeśli chcesz zaryzykować ciąganie po sądach to podpisz im swoją cesję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justyna Napisano Marzec 27, 2019 A może to sąd się pomylił? Jak teraz dostałaś na dobry adres, skoro twierdzisz, że podali zły ? Jak powiesz, że był zły adres, to sąd odstępuje od kary. Co do firm odszkodowawczych, to plus jest taki, że biorą kasę tylko w przypadku wygranej, wiec nie ma ryzyka, że jak się przegra, to się poniesie kosmiczne koszty. Kancelarie prawne czy wygrają czy przegrają to biorą kasę.Nie jest to fair. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach