Go艣膰 Ania Napisano Kwiecie艅 4, 2019 NIE POLECAM. Je艣li chcecie zaoszcz臋dzi膰 czas, nerwy i pieni膮dze nie polecam. Mia艂am niegro藕n膮 st艂uczk臋, w efekcie czego kilka godzin p贸藕niej zacz臋艂am odczuwa膰 b贸l w szyi, odcinku persiowym i l臋d藕wiowym. Do tego rozstr贸j 偶o艂膮dka, zawroty g艂owa. Kilka godzin p贸藕niej na sorze i po badaniach ko艂nierz na 3 tygodnie i recepty na 艣rodki przeciwb贸lowe. B贸l nie mija艂. Dosz艂o dr臋twienie r臋ki. By艂am na wizycie u ortopety i neurologa, gdzie stwierdzono whipe lash. Nast臋pnie rehabilitacja. Euco na pocz膮tku pi臋knie gada艂o, dop贸ki nie podpisali艣my umowy. Gdy to nast膮pi艂o, przes艂a艂am wszystkie dokumenty kontakt 偶aden z ich strony. Na pytania o tok post臋powania cisza. Nikt nie informowa艂 o przebiegu sprawy. O tym, co si臋 dzieje dowiadywa艂am si臋 z pism odmownych przychodz膮cych ze strony ubezpieczyciela sprawcy, gdy偶 by艂am w za艂膮czeniu korespondencji. Nie wiedzia艂am, czy Euco cokolwiek dzia艂a i jak dzia艂a. Na bie偶膮co dosy艂a艂am kolejne faktury za rehabilitacj臋. Wzywano mnie na komisje lekarskie. Gdy na jedn膮 nie by艂am w stanie si臋 stawi膰, lekarz orzek艂 zaocznie, 偶e nic mi nie jest. Rezonans nie wykaza艂 podobno uszkodze艅 - chocia偶 nie wiem, bo do dzi艣 nie otrzyma艂am tej opinii pomimo wielokrotnych pr贸艣b. Na koniec otrzyma艂am pi臋kne pismo, 偶e to koniec sprawy i nie rekomenduj膮 dalszego post臋powania. Pewnie dlatego, 偶e nie chcia艂o im si臋 walczy膰 o marne 3ty艣. kt贸re mi zaproponowali. Szkoda tylko, 偶e koszty mojego leczenia znacznie przekroczy艂y t臋 kwot臋. Co wi臋cej, nie mog臋 liczy膰 nawet na zwrot chocia偶by za dojazdy, bo nie. Nie i koniec. Lepiej wybierzcie inn膮 firm臋 lub dzia艂ajcie sami. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rozalia Napisano Sierpie艅 12, 2019 Ja mam akurat dobre, a nawet bardzo dobre do艣wiadczenie z nimi. Pomogli mi i to bardzo.Bez EuCO nie dosta艂abym nic, a tak wpad艂o ponad 6 tysi臋cy . Ubezpieczyciele nie kwapi膮 si臋, 偶eby po wypadku wyp艂aca膰 pieni膮dze. Na wszystkie sposoby pr贸buj膮 zaoszcz臋dzi膰.EuCO nie wzi臋艂o ode mnie ani grosza na pocz膮tku.Rozliczenie by艂o jak ju偶 odzyskali pieni膮dze. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 biedrona Napisano Sierpie艅 17, 2019 U mnie by艂o tak, 偶e聽 po wypadku jaki艣 rok czasu sama wysy艂a艂am pisma do ubezpieczyciela. Pr贸bowa艂am si臋 odwo艂a膰 od decyzji, ale stwierdzili, 偶e do s膮du tylko mog臋 si臋 odwo艂a膰 i tyle.Jak posz艂am do prawnika, to chcia艂 za spraw臋 2000 z艂 , a w sumie to nie umia艂 stwierdzi膰 ile mog臋 dosta膰 i czy mi si臋 to w og贸le op艂aca , wi臋c zrezygnowa艂am. Kole偶anka powiedzie艂a mi o euco聽 i tak do nich trafi艂am. Jestem zadwolona z odszkodowania i w og贸le z kontaktu z nimi bo聽nie by艂o 偶adnych problem贸w.聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 MK71 Napisano Sierpie艅 18, 2019 A ja POLECAM! Rzetelni聽 s膮 i sprawy do ko艅ca prowadz膮 !聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 iwoszka Napisano Stycze艅 22, 2020 Ja zdecydowanie polecam. Solidna i rzetelna firma, odszkodowanie ktore dla mnie wywalczyli bylo dla mnie naprawde sporym zaskoczeniem Tym razem milym. Profesjonalna obsluga na kazdym etapie sprawy, super kontakt z agentem. Dla mnie nie ma naprawde na co narzekac Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zuza Napisano Stycze艅 30, 2020 Jak si臋 nie ma w rodzinie prawnika, to najlepsz膮 opcj膮 jest w艂a艣nie taka firma odszkodowawcza, bo ona tylko bierze kas臋 jak wygra spraw臋. Jak nie wygra to nie bierze i nie jeste艣my na tym stratni.proste Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kowalczyks68 0 Napisano Wrzesie艅 21, 2022 mo偶na taki los 艣wiadomie zgotowywac Widzia艂am materia艂 Interwencji na Polsacie kt贸ry okaza艂 si臋 kilka dni temu odno艣nie praktyk Euco. Radz臋 obejrze膰 jest wiele poszkodowanych rodzin. Materia艂 pt"firma wywalczy艂a odszkodowanie, pieni臋dzy niema". Brat uczestniczy艂 w gro藕nym wypadku komunikacyjnym. Po wypadku by艂 wiele miesi臋cy w stanie 艣pi膮czki, przez ca艂y czas od dnia wypadku zapewniana by艂a przez przedstawiciela Euco pomoc w znalezieniu odpowiedniego o艣rodka leczniczo rehabilitacyjnego aby brata stan sie poprawi艂, nam powtarzane by艂o aby nie szuka膰 o艣rodka na w艂asn膮 r臋k臋 aby brat nie trafi艂 w zle r臋ce. Gdy ju偶 po kilku tygodniach i 聽miesi膮cach zaczynali艣my si臋 niecierpliwi膰 bo stan brata w dalszym ci膮gu si臋 pogarsza艂 nadal systematycznie zapewniano nas o tym 偶e ju偶 niemal znaleziono o艣rodek i aby艣my nie szukali go sami. I tak przez kolejne tygodnie, po naszych telefonach lub pr贸bie ponaglenia nadal utrzymywano nas w nadzieji 偶e ju偶 prawie znaleziono o艣rodek, 聽偶e ju偶 na dniach przedstawiciel Euco jedzie na spotkanie z profesorem w sprawie brata itp. Brat po wielu miesi膮cach zmar艂, nie doczeka艂 znalezienia o艣rodka. 呕adnego o艣rodka Euco r贸wnie偶 nie stworzono do tej pory nie wiem sk膮d zapewnienia pracownik贸w Euco o tworzeniu o艣rodka przez Euco. Brat zmar艂. Nadal jest problem z wyp艂aceniem odszkodowania kt贸re ponad rok temu zosta艂o zas膮dzone s膮downie. Mimo wielokrotnych interwencji rodzic贸w 聽wci膮偶 s艂ownie przek艂adane s膮 terminy przelania odszkodowania. Rodzice nie otrzymali do tej pory zas膮dzonego im rok temu odszkodowania, nadal s膮 zapewniani 偶e ju偶 lada moment otrzymaj膮 swoje pieni膮dze kt贸re s膮downie zas膮dzone by艂y im rok temu. Po kolejnych interwencjach rodzic贸w w centrum Euco w zesz艂ym tygodniu twierdzono 偶e przelew odb臋dzie si臋 w poprzedni膮 艣rod臋 gdy偶 kto艣 jest na zast臋pstwie, p贸藕niej by艂y problemy z ksi臋gowa, teraz zn贸w twierdz膮 i偶 musz膮 porozmawia膰 z Panem prezesem itp od tygodni kontaktu brak. Za ka偶dym razem rodzice s膮 zbywani i zapewniani o tym 偶e ju偶 na dniach zostanie przelew wykonany. I tak od roku ... Ze wzgl臋du na ra偶膮ce niekompetencje firmy Euco z Legnicy poinformowali艣my r贸偶nych reporter贸w telewizyjnych, min P. Ma艂gorzat臋 reporterk臋 wrze艣niowego wydania reporta偶u kt贸ry ukaza艂 si臋 kilka dni temu(odno艣nie Euco pt "wywalczyli odszkodowanie pieni臋dzy nie ma", radz臋 te偶 obejrze膰 materia艂 Uwagi Tvn o praktykach euco) Interwencji na Polsacie kolejnym krokiem jest z艂o偶enie zawiadomienia w prokuraturze odno艣nie mo偶liwo艣ci pope艂nienia przest臋pstwa.聽 呕e wzgl臋du na blokowanie, usuwanie i ukrywanie komentarzy pokrzywdzeni klienci kt贸rzy nie dostali swojego odszkodowania zmuszeni s膮 pisa膰 na Facebooku swoje negatywne opinie, wystarczy wpisa膰 w facebooku w wyszukiwarce"euco legnica" zjecha膰 w d贸艂 i przeczyta膰 kilka opini klient贸w Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach