Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola optymistkaaaaaaaaaaaaaa

Zalety bycia brzydkim, na poprawe humoru w ten weekend

Polecane posty

a gdzież to jest?

Gość therees
mysle,ze autorka nie jest taka brzydka,tylko jej to wmowili beznadziejni polscy faceci. albo sie zapuściła autorko,opisz swoja brzydote bo nie jestes wiarygodna,tutaj sa takie tabiny zakompleksionych nastolatek,ze szok

nastolatka nie jestem juz dawno (niestety), a w pewnym wieku czlowiek zmienia sposob myslenia, jak tak przeanalizowac niektore sprawy, to nie jest wszystko takie zle, to tutaj na kafeterii ludzie sie za bardzo wszystkim przejmuja i kazdego by chcieli mierzyc te sama miarą i sprowadzac do jednego poziomu nie jestem z pewnoscią jakas pokraką wywołującą przerażenie, bo takich ludzi jest bardzo niewiele, raczej nieatrakcyjną kobietą, ale od jakiegoś czasu patrze na to pozytywnie

Gość kiedys kiedys dawno temu
Bykam bardzo atrakcyjna kobieta. Ale czas leci, problemy zyciowe, zaburzenia hormonalne - i po urodzie. Nie powiem zebym byla jakims potworem, lekka nadwaga (ok 10 kg), rysy twarzy sie rozmyly - pol wieku zreszta juz za mna to czego tu oczekiwac? ;) Jestem od kilku lat sama (bez partnera) z wyboru bo nie chcialam dluzej ciagnac farsy, jaka byl moj zwiazek i narazac sie na przemoc. Nie licze na to ze jeszcze z kims bede - ani urody, ani pieniedzy i trudna sytuacja rodzinna. Jest mo dobrze samej, pewnie ze czasami troche przykro ze tego kwiatka sie nie dostanie, czy ze nikt nie zrobi kawy, nie pomoze w ogrodku czy tez ze nie ma z kim od serca pogadac. Tylko ze na tym zycie sie nie konczy, jest cale mnostwo spraw, zajec, hobby - i mozna byc soba, nie liczyc sie z nikim, zadnych tzw kompromisow, dom mam dla siebie i nikt mi sie po nim nie snuje, nie doradza, nie krytykuje, nie osadza. Byz moze mam po prostu zle doswiadczenia ale ponownie w niewlasciwy zwiazek sie nie wpakuje. Za bardzo szanuje swoj spokoj. Ale tez zaczynam robic sie wygodna, ludzie mi przeszkadzaja na dluzsza mete.

a że polscy faceci są beznadziejni to fakt, sczczególnie jak się znajdą za granicą

Gość dokladnie, zadnych
kompromisow, ilez to pieknych kobiet cierpi z pieknymi draniami brzydka osoba jest mniej podatna na wykorzystanie, bo wie czego sie mozna spodziewac po facetach a tak wogole, czego oczy nie widza tego sercu nie zal, brak wspomnien o pieknej mlodosci ktora juz nie wroci nigdy

Gość kiedys kiedys dawno temu
Mysle sobie tak - jestem zadowolona z zycia, nic nie musze, radze sobie swietnie sama a jak czegos nie dam rady zrobic (ze wzgledow czysto fizycznych) to albo wynajmuje kogos za drobna oplata albo sobie odpuszczam - czy musze miec wszystko tak, jak mi sie ubzdura? Na wakacje zawsze lubilam jezdzic sama bo na cholere mi towarzystwo, trzeba sie dostosowac, zorganizowac i do d*py takie wakacje. A jesli juz kogos poznam bo nigdy nic nie wiadomo - to bedzie to osoba odpowiednia. Byle przymul na mnie nie "poleci" a ja mimo wszystko mam bardzo wysoko postawiona poprzeczke. Wychodzac z zalozenia ze albo ktos wlasciwy, z kim bedzie zaufanie, przyjazn i wspolpraca, troska i wsparcie - albo nikt. A co - zle mi? Parcia na zwiazek nie mam, zakochac sie moge co 5 minut a to w piosence, a to w pieknym widoku, przedmiocie, filmie, zdjeciu, naturze... Zycie moze i nie jest latwe - ale jest piekne.

tak, tyle jest pieknych rzeczy w zyciu, widoki, muzyka, zyczliwi ludzie, osoby w zwiazku nie maja do tego tak latwiego dostepu bo zawsze ktos im to przyslania dobrze powiedzialas, ze albo ktos odpowiedni albo nikt, prace trzeba miec zawsze, nawet byle jaka lepsza niz zadna bo potrzebna do zycia, a facet to towar luksusowy typu obraz na sciane, jak ma szpecic to juz lepiej aby nic tam nie bylo

Gość Chcę ciebie natychmiast poznać
..Nie wszyscy ..są beznadziejni z resztą faceci to pewnie tak ale nie mężczyźni....... ..pomyliłem ,,Emocjonalny romans,, na ŻU ale już zasnął na dziś.. ..pozdrawiam..

Gość therees
kiedys kiedys dawno temu -wow,jestem pod wrazeniem mądrosci tego co napisas.takze dlatego,ze totalnie sie utozsamiam z tym,co napisalas.a mam tylko 25 lat.:) wlasnie splawilam przystojniaczka,z ktorym seks byl super,bo nie czulam sie dla niego wazna,nie czulam zeby mu na mnie zalezalo..wystarczylo,zeby duma wziela gore i insytnkty poszly w cholere..wole byc sama

Gość ideau kobiety
grono przyjaciolek i kolezanek!kobiety nie lubia ladnych, bo im zazdroszcza, niech ich faceci przygarna

Tfu ja dziękuje z atakie grono przyjaciółek. Które na każdym kroku pokazują żeś śmieć i że faceta mieć nie możesz