Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicie o takim facecie???

Wiązać się z takim facetem czy też nie? W mojej sytuacji?

Polecane posty

Otóż mam 25 lat i jednego syna. Natomiast on wychowuje czwórke dzieci. On ma 36 lat Jest rozwodnikiem, jego była żona siedzi w więzieniu za jakieś machloje finansowe, nie potrafiła zająć się własnymi. Wychowuje tylko trójke swoich dzieci - syna i dwie czwórki. Czwarte dziecko to syn jego młodszej siostry która również siedzi w więzieniu. Ojciec dziecka jeszcze przed narodzinami wylądował w pierdlu. I oto jest pytanie? Czy powinna się z tym człowiekiem związać. Ma despotyczną matka i złośliwego ojca.

Gość nieeeeeeeeeeeeeeee/;'
nie wiązać się z takim facetem !!!! chyba nikt na głowę nie upadł aby się z takim wiązać !!! z dziećmi z powiazaniami kryminalnymi i beznadzieja ogólna

Ale ten facet w sumie ma swoje zalety. Zaradny Przystojny Przedsiębiorczy Inteligentny Czuły Dobry, dzieci mają z nim bardzo dobry kontakt ale ja się boje że oprócz swoim będę musiała zajmować się także jego dziećmi.

Gość takjak
Popieram swoją poprzedniczkę. Absolutnie nie wiązać się. Chyba, że chcesz sobie życie urozmaicić o nowe doznania i podnieść adrenalinę. Ale czy warto? Nie zastanawiałabym się nawet przez 1 sekundę. Uciekaj z tego związku. Im szybciej tym dla Ciebie lepiej.

Dlaczego tak piszecie??? Moja matka jest byłą alkoholiczką, ojciec też dorobił się majątka na nieszczęściu innych ludzi a ojciec mojego syna wylądował w więzieniu za kradzież. Zresztą mój brat też jest jeszcze nie żonaty i bez pracy. Dorabia dorywczo. Skończył ogólniak bez matury.. i żyje w konflikcie z ojcem.

Może warto by było,żebyś tegonarazie nie ciagnęła w stronę zwiazku, tylko zwykłe kolezeńskie spotkania. Wtedy bedziesz miła wieksza szanse na dokładnie poznanie go i nie wplączesz sie w coś, co moze Cie potem meczyć.

i ta twoja sytuacja,to cyt.:"mam syna" acha,wszystko jasne czy jak/? albo cos czujesz do faceta albo nie. Przypatrz sie jemu i jego dzieciakom i jak on sie zachowuje i w zyciu sobie radzi,a nie takie pitu pitu, latwo nie bedzie,ale kto powiedzial,ze musi

Gość to ja ten niedobry
Zakrawa to na patologię. Ale cóż ja się na tym znam. Mam normalnych rodziców, bo nie siedzieli. Mam normalną żonę bo nie robi machlojek finansowych. Ja też nie robię przekrętów. Ale może sie mylę. Z drugiej strony. Ty masz jednego syna. On ma troje swoich i jedno siostry. Razem pięcioro. Koszty utrzymania........ No ciekawie to wygląda. Łożyć na cudze bachory. Ale pewnie sex jest cudowny z takim dzieciorobem.

Gość kateeeeeeeeeeeeeee27
Ale się dobraliście to masakra...moim zdaniem nie powinnaś się wiązać, bo jak dzieci sa z nim, a matka w kryminale, to Ty też będziesz się nimi zajmować. Z drugiej strony Twój facet też w kryminale więc coś Wasz łączy...ja pier...ę żartuję, moim zdaniem wiać jak najdalej, ale jak go kochasz, to i tak jesteś ugotowana...

Gość a dlaczego dzieci przestępców
są od razu skreślane. Znałam jednego człowieka który wyrzekł się córki przez to że zaszła w ciążę z kryminalistą. Nie odzywał się do niej przez 20 lat. Po tych 20 latach ten chłopiec zaczął sam zarabiać na siebie a ojciec jego matki prosił go o pomoc finansową na lekarstwa. No i ten młody mężczyzna odmówił mu. Interweniowali jego kuzyni(dzieci jego wujka - brata jego matki) sam wujek ale nic nie wskórali. Nie pomógł. I moim zdaniem dobrze zrobił.

Trojka dzieci i juz dzieciorob? No fajnie. Dzieci w jakim wieku? A od niego wymagała byś by zajmował się Twoim synem?

Jego syn i siostrzeniec mają po 9 lat Natomiast jego córki mają po 7 lat Mój synek ma 8 lat i nawet się z tymi dziećmi zaprzyjaźnił.

długo go znasz? Co o nom wiesz? Chodzi Ci tylko o to ze będziesz musiała opiekować się jego gromadką. W sumie 4 to sporo:-D

Gość askaaaa !!!
Dla mnie to normalne, że jesli się z nim zwiążesz, to musisz zaopiekować się jego dziećmi, tak jak one zaopiekuje sie twoim. Co za głupie myslenie, że można być z człowiekiem, który kocha swoje dzieci i sie nimi nie zajmować.

Gość wkurwiona żona
No dobrze a co będzie jak twój mąż i jego żona wyjdą z więzienia ? Ale będzie jazda od chirurga do chirurga. Mąż tak ci wystawi rachunek, ą jego żona jemu że obydwoje będziecie się modlić o cichą śmierć. Dzieci tu nic nie mają do rzeczy. One i tak cierpią. A wy obydwoje fundujecie im jazdę na 14 fajerek. Powiedz wpierw swojemu mężowi że znalazłaś kochasia, a dowiesz się co on o tym myśli. Rozwodów jeszcze nie macie a następny przekręt szykujecie dzieciakom. I to jest patologia.

Ja nie mam rozwodu, nigdy nie byłam mężatką. To raz :D dwa, on jest już ze swoją żoną po rozwodzie.

Gość patapaja
zona wyluzuj i naucz się czytać ze zrozumieniem tępa palo