Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Belata82

KIEDY ZMIENIĆ TABLETKI

Polecane posty

Gość Belata82

Proszę o poradę od paru lat brałam Diane 35 ale moje nogi strasznie mnie po niej bolały lekarz zlecił badania i okazało się że trzeba zmienić proszki tego dnia co byłam u lekarz powinna zacząć brać Lesinelle ale nie mogłam jej nigdzie dostać więc zaczełam kolejny blister Diany kiedy mogę bezpiecznie zacząć stosować Lesinelle czy mam czekać do końca zaczętego cyklu czy mogę w każdej chwili przestawić się na LESINELLE proszę o poradę i z góry dziękuję

Gość Miliana23
Autorko opowiedz o tym bólu nóg prosze mam to samo ale po rigevidonie (chciałam zmniejszyć na tańsze ale widzę ze nie moge ich brać) czy one sie zaczynały tak 2 godziny po wzięciu tabletki?

Gość Miliana23
A odp na pytanie jak zaczełaś Diane to ja bierz do końca a po przerwie weż te 2 tabletki bo jednak to inne dawki są namieszasz i będzie nieciekawie.

Weź do końca Diane. Potem 7 dni przerwy i Lesinelle. Radzę tak zrobić, ponieważ organizm źle może odczuć zmianę hormonów w trakcie cyklu.

Gość Puza ma rację
weź do końca Diane,potem przerwa 7 dniowa,a potem zacznij już Lesinelle.

Gość Izabelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
obojetnie jakie hormony bierzece to i tak jestescie narazone na zakrzepice, zwłaszcza przy takich objawach, nie słyszałyscie ile kobiet zmarło po Diane?? takich przypadków jest masa

Gość Miliana23
To prawda że jest ryzyko ale przecież całe życie nie będziemy tego brać.