Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

to uczucie ... rozrywa mnie od środka...Inspiracja jest gorsza niż Miłość!

Polecane posty

BOLI MNIE brzuch... to nie motylki a wielkie ćmy albo ptaki tam w środku mam tyle pomysłów! a sił tak mało :( i oczy mnie bolą...szczypią a chce tak wiele...

Gość ixyyyyyyyyyyy
aha

a odnośnie tego frajera (zboka) to dzwoni do mnie 2 razy dziennie, wczoraj nawet spytał się czy jeszcze aktualne :O

Gość sołtys spode Pragie
koń zabrał kredens :(

coś więcej niż aha lub yhm :) chociaż ja Was rozumiem, też jak rozmawiam z ludźmi w realu to mówię aha/yhm/no Rozbitek nie jestem w ciąży! :) Ciapata - to Cię smuci,że z nim rozmawiasz? powinnaś odpływać ze szczęścia :) ja na samą myśl o Moim, o CMM'ie odpływam ;) jestem taka SZCZĘŚLIWA!!! zaraz zacznę pisać ;) słucham cudownej muzyki...czy może być lepiej? :)

jaki koń? czarny ?? Ciapata, a jaki masz telefon tzn model? może da sie zablokować jego numer, albo zrobić przekierowanie na Malediwy albo na jakieś erotyczne ja kiedyś tak zrobiłam, bo wydzwaniał do mnie numer zastrzeżony :) (potem okazało się,że to był bank :O)

Gość sołtys spode Pragie
gdzie tam czarny? :D zwykły siwek ;)

Czarny koń...pisałam o Nim w październiku...teraz sobie przypominam, wtedy ...wtedy to poznałam Jego...ale nie pamietam juz w jakim kontekscie...musze przeszukac 2520 smsów :O

w moim nie ma takiej funkcji ;< z resztą kij mu w oko. A dziś ex zapytał się czemu jestem taka oschła :D o to mi chodziło, jednak to czuć :D i bardzo dobrze, od razu zaczął chodzić jak w zegarku. Ale teraz mi nie odpisuje kilka minut :(

Gość sołtys spode Pragie
istna rewolucja październikowa. Potem już nic nie było jednakie?

przeglądam moje smsy i widzę,że nie pousuwałam wiadomości typu "ok" od koleżanki :O czy ja jestem nienormalna?! :P

w pazdzierniku pisalam z pewnym kolesiem o innym kolesiu, o tym w którym sie zakochalamCZARNY KOŃ, on chyba nie załapał...póki co znalazłam tylko smsy o zatkanym kibelku :(

Trochę jest mi smutno, bo mam się spotkać z moim FM (facetem marzeń) a mam niechlujnie obgryzione paznokcie i jednego dojrzałego syfa na brodzie. Typsy odpadają, powiem, ze byłam głodna jak się dziwnie spojrzy :)

znalazlam! to jednak byl listopad... 2dni pozniej poznalam kolejnego kolesia, dla ktorego olalam kolesia 1 ale nie olalam Czarnego Konia (CMMa) Już się wyjaśniło...czarny koń mojej grupy wysunał na prowadzenie i jest jednak dla mnie miły a coś sobie wczesnej uroiłam...

ja bym nigdy nie chciała musieć być niemiła/oschła dla CMMa...ale wiem,że po dłuższej znajomosci tak niestety trzeba, dobrze,że sobie radzisz ;) co do paznokci to nie przejmuj sie ;) ja mam niestety też dość zaniedbane, a wczoraj musialam CMM'owi pokazywac cos... ale było mi wstyd :O spojrzałam jednak na jego dłonie i zobaczyłam,że ma poobgryzane skórki :) on jest taki cudowny :D 😍

REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA! w rzeczy samej! :D dobrze ujęte...potem już nic nie bedzie nie było nie jest takie samo...nigdy nie byłam tak szczęsliwa..nigdy nie zdarzyło mi się by być w jednej klasie albo grupie z przystojnym chłopakiem, a teraz padło... i w dodatku razem bliższa współpraca....jestem taka szczesliwa ale wiem,że wkrótce ta bajka sie skończy :(

Gość sołtys spode Pragie
Wy Paliło działo z Aurory :) I od tej pory.... wszystko było inaczej...

Nieraz już pisałam,że seksu oralnego nie uznaję i nie uprawiam, nie uprawiałam i raczej nie bede brac do buzi :) To bardzo nieromantyczne. Dwa - anal - nie uprawialam, nie wiem czy to może być przyjemne, domyślam się,że może? aczkolwiek też jest nieromantyczne jak i cały seks...więc seksu uprawiać nie będę!

Gość ixyyyyyyyyyyy
a co to jest cmm?

Gość ixyyyyyyyyyyy
leee myslalam, ze to jakis gangster

nooooooooooooo ja pieprze, ale przynajmniej wiem, że nie ma u niego żadnej dupeczki, bo by nie pisał ze mną na fejsie :D

czemu tak długo Ci odpisuje? może gmyra se w jajkach w międzyczasie?! :O gangster :D heh...gangsterzy to nie mój target :classic_cool: