Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ObcaJestem.,

Najlepszy komplement od panny który utkwił wam w pamięci.Macie taki panowie?

Polecane posty

Gość ObcaJestem.,

tak jak w temacie;) piszcie;)

Gość oskar23434
słaby;/

Nie wiem,czy akurat o komplement chodzi... Ale mocno mi utkwiło,jak panna powiedziała że między nami jest więź duchowa,jak widziałem że nie chciałaby bym zniknął z jej życia... :(

Gość oskar23434
znam dziewczyne która za kazdym razem kiedy mnie widzi patrzy na mnie bez przerwy.nie znam jej osobiscie.Pochlebia mi to zwłaszcza ze jest super laska.to lepsze niz komplementy..

Gość olka84533
cienko z tymi komplementami panowie. haha

Gość ghfhfhfhgfhgfg
"Fajny z Ciebie chłopak" speszylem sie i w dodatku wkurwilem bo laska byla mega seksowna a ja nastolatkiem i ona była z koleżankami które akurat znałem(jedna z nich sie strasznie do mnie kleila) a ja nie chciałem byc fajny a seksowny, przystojny itp.Fajny to moze byc kolega i taki komplement od dziewczyny mnie zalamał:/. Do tego pytania o dziewczyne i czy juz mam pierwszy raz za sobą i wiele innych pytan do mnie. no i jakos tak w rozmowie wypaliła potem ten komplement a to była pierwsza nasza rozmowa wczesniej jej nie znałem. No ale mlody bylem i glupi nie znalem sie na kobietach a jak sobie przypomne to tyle razy dawala mi sygnaly zebym zrobil jakis krok( teraz juz bardziej znam mowe ciala kobiet) ale ja bylem zgaszony tym komplementem na tyle ze zaprogramowalem sobie ze ona odbiera mnie jako potencjalnego kolegę nie faceta dla niej.

Mnie kiedyś jedna koleżanka poprosiła o pomoc w pubie, bo szykowali się na jej chłopaka. Dałem jendnemu w ryj a reszta zrezygnowała. Koleżanka powiedziała że "jak by Hitler miał takich żołnierzy, to by wojny nie przegrał". Koleżanka mnie zszokowała, nie dość że miły komplement, to jeszcze nie samowicie mądry jak na kobietę.

Gość IMO12335
Cisza tam! Jak się nie ma co się lubi! :classic_cool:

Gość :))ughcur
Że mam piękny uśmiech i zęby jak z obrazka , a drugo to taki że jestem osobą która umie sprawić, że uśmiechnie się nawet w największym dołku ...

Gość Kot głupi
Kiedy leniuchowaliśmy w łóżku tuląc się i itd, powiedziała mim ze mogłaby tak w nieskończoność to było dla mnie bardzo miłe.

Gość Facet z Marsa
Komplementem jest kiedy patrzysz gleboko w jej oczy a on blyszcza tylko do Ciebie jak dwie jajsniejsze gwiazdy na granatowym niebie :) No i jeszce jak ma orgazm ze potem przez 30 min nie jest w stanie mowic tylko lezy i patrzy.