Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plmplmplm

Ostatnio kilka razy śnił mi się były facet sprzed lat a mam męża i go kocham

Polecane posty

Gość plmplmplm

śnił mi się w romantyczncyh okolicznościach, przytulanie całowanie, kurczę wiem że to tylko sen, ale czy na pewno "tylko" .. kocham bardzo mojego męża, jesteśmy szczęśliwi, jesteśmy razem 8 lat a małżeństwem 4. z tamtym facetem byłam krótko bo tylko pół roku , to było w 2004 roku czyli dawno. wtedy byliśmy bardzo młodzi, studenci. po rozstaniu (spokojnie, bez kłótni i płaczu) pozosatliśmy w ukłądzie kolega-koleżanka i regularnie się widywaliśmy (ten sam akademik). ale potem po studiach każde z nas zamieszkało w innym mieście, nie widzieliśmy się na żywo od 6 lat. mamy siebie z znajomych na fb, z rzadka (może raz na kilka miesięcy ) pogadamy tak ogólnie chwilę na fb czacie i tyle. on tzn były ostatnio po raz pierwszy na pożegnanie na czacie zamiast "pa, trzymaj się' zrobił "xx" co mnie zdumiało ale skomentowałam to "haha, ;-)" i potem właśnie mi się snił 2 razy w ciągu 4 nocy jestem zła na siebie, że mam takie sny !!!!!

Gość Marta//Wrocek
moim zdaniem po prostu wracasz do miłych wspomnień o tamtym/ a może nieświadomie potrzebujesz jakiejś odmiany np w żuyyciu seksualnym, skoro od 8 lat tylko z jednym facetem ....?

Gość taki jeden facet 28
rózne takie niespełnione czy dawne miłości , silne przeżycia emocjonalne będą się za nami ciągnąć do śmierci ,ale tak już jest ...też mi się czasem sni była pomimo ,że mam nowa kochającą kibitę ..ba czasami sobie o byłej pomyślę ,ale to są fantazje ,które mają się nijak z rzeczywistością bo wiem ,że w realu ja z byłą do siebie ni chuja nie pasowaliśmy ...no ,ale w głowie to się tylko te mile chwile przypominają ..tak to już człowiek jest skonstruowany ...i nie bądź zła na siebie bo nie masz o co.

Gość miasisaksadssfdfdfdfdf
tez raz na jkais czas nsi mi sie byly.Moja 1 milosc.Razem 6 lat. od rozstania minelo tez juz 6 lat.Zero kontaktu przez te lata. sny takie mile, wspomnienia. a tez mam juz swoja rodzine.