Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolona_ona00

ON woli swoją mamę - kolejny weekend z matką

Polecane posty

Gość niezadowolona_ona00

Mamy skomplikowaną sytuację. Mój narzeczony całe weekendy spędza ze swoją mamą. Jak to brzmi... Mieszkamy 40 km od miejsca mojej pracy, 45 od jego ... Dojeżdżałam wcześniej autem sama, teraz dojeżdżamy razem. Od poniedziałku do piątku. NIC mi na nic nie dokłada. Mieszkamy w moim mieszkaniu... ON zarabia bardzo mało, bo prowadzi słabo prosperujący mini biznesik, nie chce pójść do normalnej pracy:( Czasami zrobi zakupy.... Co sobotę jedzie z mamą na zakupy:( Jak nie w sobotę to na całą niedzielę znika... Mieszkamy razem od pół roku. Mam tego dość.

Gość bcbcxv
ile macie lat?

Gość niezadowolona_ona00
ja 24 on 29 to wszystko nie ma chyba sensu , jest jedynakiem...

Gość asienka1234
mam podobny problem. Z tym, że mój facet nie pracuje w ogóle, praktycznie wszystko jest na mojej głowie, a jego jedynym zajęciem jest siedzenie u mamy. dostaje już k**wicy

Gość bcbcxv
ile mniej wiecej zarabia a ile ty?

Gość pospolitustrollorusforumos
witaj droga pomarańczo jak pewnie wiesz matkę ma się jedną a dziewczyn można mieć wiele widocznie nie jesteś dla niego zbyt ważna a nawet pewnie pełnisz rolę portfela więc się nie dziw że chłopak traktuje cię jak sponsorkę z drugiej strony skąd ta pewność że idzie do mamusi może ma inną na boku

Gość niezadowolona_ona00
nie wiem ile zarabia, na pewno mało, bo na niewele go stać ja dość dobrze, odkładam i stać mnie na małe przyjemności, wystarcza mi, nawet jak ktoś mnie objada i żeruje;/

Gość tgtreyhgtryht
w mojej rodzinie też jest taki zwiazek jeden. Facet jedynak, ciągle siedzi u mamusi. To jest żenujące, ja bym z kimś takim nie mogła być. Albo kocha się żone i tworzy się razem z nią nowy dom albo dalej siedzi się u mamusi i daje sobie spokój z dorosłymi kobietami. To wygląda troche tak jak by facet dorósł już do seksu i igraszek ale nie dorósł do dorosłego życia

Gość niezadowolona_ona00
';(((( załamkaaa