Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owieczkazdzwoneczkiem

czy jest tu jakas kosmetyczka?

Polecane posty

Dziewczyny! Mam pytanie bo mam klientkę, która chce żeby zabieg mikrodermabarazji przeprowadzić u niej 4 razy co tydzień, a później 2 razy co 2 tygodnie. Mówiła, że miała taka serie 2lata temu i przyniosła znakomite rezultaty. Mogę się na to zgodzić?

Gość ja ja ja777
A jaką cerę ma klientka? Czy nie jest czasem wrażliwa? Ja uważam, że mikrodermabrazję powinno się robić co 2-3 tygodnie, nie wiem, czy co tydzień to nie za często. Chyba, że nie będzie ona zbyt mocna.

tłustą, ropnych zmian brak zaskórniki i niewielkie przebarwienia.

Gość ja tez uważam, że
co tydzień to za często... Przecież nie nadąży z regeneracją, nie wspominając o ty, ile hektolitrów wody musiałaby non stop pić... A masz pewność, że Cię nie podpuszcza z tamtymi cotygodniowymi wizytami? Skoro rezultaty były znakomite, to dlaczego nie kontynuuje wizyt w tamtym salonie??? Mi to dałoby do myślenia, jedna niezadowolona klientka może rozpuścic ploty i załatwić Cię na amen.

Gość owieczkazdzwoneczkiemz
Tamtego salonu już nie ma, właścicielka wyjechała za granice. Też nigdy nie robiłam tak często, więc jej odmówie. Moze tamta chciała ją naciągnąc. Może zaproponuje między mikro kawitacje skoro już tak bardzo chce?