Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zarezerwowana

Miesiączka

Polecane posty

Gość Zarezerwowana

Przez ostatnie dwa miesiące spóźniał mi się okres. Zawsze cykl trwał 28 dni, ostatnio trwał 30 dni, a teraz 31. Dodam, że wcześniej miałam już regularne miesiączki, co prawda zawsze bardzo bolesne, szczególnie pierwszy dzień. Podczas dwóch ostatnich pojawiły się także skrzepy krwi. Nie kochałam się z chłopakiem nigdy. Jedynie czasem się bawimy. Oprócz tego ostatnio troszkę schudłam, ale przed okresem miałam tak jak zawsze "wilczy apetyt". Poza tym miałam także sporo nerwowych i stresujących sytuacji. Czy to normalne? Czy takie objawy mogą dotyczyć ciąży albo jakieś choroby? Proszę o odpowiedź

Gość pierwszy dzień miesiączki
po pierwsze 2 dni to żadna nieregularnośc- o tej jest mowa, gdy wahania pomiedzy miesiączkami wynoszą więcej niż 7 dni, po drugie- skrzepi krwi podczas miesiączki to bardzo normalna sprawa, ponieważ endometrium sie złuszcza, po trzcie- jak mogłabyś byc w ciązy skoro seksu nie uprawiasz, a miesiączki są???

Gość Betija
dwa dni to raczej nic , mnie spoznia sie po 10 - 15 dni , czasami cykle trawa po 35 dni 39 i tak od 3 miesiecy albo wcale nie mam , i na dodatek zawsze moja @ trwala 5 dni a teraz trwa ledwie 3 i tez niewiem o co chodzi i co na to poradzic ... :(

Gość po co podbijasz temat sprzed
iść do lekarza

Gość Zarezerwowana
Poza tym ciągle mi się odbija, mam powiększone piersi, ale to z piersiami to zawsze tak jak przed miesiączką. Czy to możliwe żeby to była ciąża?? Do lekarza?? Ale macie jakieś podejrzenia?

do lekarza to ma iśc ta, co ma po 15 dni spoznienia, a ty dostałaś odpowiedz w drugim poście

Gość Zarezerwowana
Czyli z waszych odpowiedzi sygeruję, że to zwykła głupota i nic więcej. Troszkę mnie to uspokiło, bo ciągle chodzę jakaś spięta i myślę tylko o tym. Dzięki wielkie

Gość Zarezerwowana
A co jeśli jednak mam okres w początkowym stadium ciąży, do której doszło podczas zabawy z chłopakiem??

wez dziewczyno idz może juz spać, bo zaczynasz bredzić, a to robi się nudne

Gość Betija
No wlasnie jak najszybciej musze sie wybrac , w ciazy napewno nie jestem bo wlasnie zrobilam test i jedna kreska :( b