Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terelelele45787lleila7890923bh

Kto z Was ma już dość samotnych wieczorów i bycia singlem/singielką?

Polecane posty

Przychodzi taki czas w życiu człowieka że bardzo pragnie miłości... Osoby do której będzie można powiedzieć i od której będzie można usłyszeć: ,,Choćby nie wiem co się stało ja zawsze będę przy Tobie będę Cię wspierać'', pragnie się tego spojrzenia jednego jedynego, tego spojrzenia pełnego miłości : ) i świadomości że jest gdzieś ten człowiek, który ciepło o nas myśli. Mam już dość samotności ale nic nie mogę z nią zrobić, jest mi przykro, gdy idąc gdzieś widzę mnóstwo szczęśliwych par a ja zawsze sama...

Gość odwazny
pewnie jesteś brzydka

Gość orinkoko1986
Ja jestem w zwiazku, ale czesto spedzam samotne wieczory bo moj ukochany duzo pracuje i tez mi smutno z tego powodu, wec czasem byc singlem a w zwiazku malo co zmienia, Ale mimo wszytsklo ciesze sie ze go mam, Ty tez napewno kogos fajnego znajdzesz :)

Gość CichociemnyCichociemny
Witaj Autorko:0 Ile masz lat?? Jutro nowy dzień, poczujesz się lepiej:)

Gość 123Chlopak.
Tez mam tego dosc :O

Gość a10019
Mam to samo. Niby na co dzień za wiele o tym nie myślę, zajmuję się swoimi sprawami, spotykam się ze znajomymi. Wystarczy jednak, że zobaczę np. na imprezie jak wszyscy siedzą przytuleni w parach i wracam do domu ze łzami w oczach... Albo jak czytam książkę o miłości lub oglądam romans, zaraz chce mi się płakać jak sobie pomyślę, że mnie to całe życie omija.

Gość ula której ukradli nick
ludzie potrafią tylko patrzeć w oczy i pięknie mówić " jestem z tobą na dobre i na złe" i nie generalizuje czy baba czy chłop , najlepiej być samemu /samej ! a przy tobie będzie zawsze ,bez względu na wszystko twój pies , nawet rodzice już niekoniecznie

Gość skakalalamammamamasd
ja 30l :(

Gość nie jestes sama
kafeteria jest z toba cialem i duchem

bardzo śmieszne nie jestem brzydka proszę tu nie obrażać że singiel czy singielka to od razu brzydcy... ja właśnie też tak mam że na co dzień jest OK ale przyjdzie taka impreza czy w ogóle jak się gdzieś wyjdzie to wszędzie same pary... W końcu można stracić nadzieję że się spotka kogoś naprawdę wartościowego : (

Gość malowniczy
jak szukałyście królewicza z bajki, nie podobały wam się normalne chłopaki to teraz siedźcie same ooooooo

Gość puphiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nikt nie będzie się brał za byle jakiego gównianego faceta.

Gość a10019
Do mnie nigdy żaden chłopak nie startował, jeden raz gość mnie zaprosił na randkę i po godzinie zaproponował, żebyśmy się udali do hotelu. :O Nie mam wymagań z kosmosu, liczy się dla mnie uczucie, a nie grubość portfela, wzrost itd.

Gość malowniczy
daleko mieszkasz?

ja mam już tego dość.. chciałoby się mieć obok osobę, która wysłucha, pomoże i będzie kochać na dobre i na złe..

Gość mała ciekawostka
a ja zazdosze singlom czasu dla siebie miec 30 lat i czas tylko dla siebi ja mam męza, córe i nawet teraz liste zaległosci do zrobienia.. a najwazniejsze brak czasu na sibie samą.. wszystko ma swoje plusy i minusy

Gość łaciata piegowata
Ja też jestem sama...źle mi było wśród par i wycofałam się z życia towarzyskiego,wieczory spędzam sama...gotuje tylko dla siebie,nawet nie sprzątam bo nie ma po kim.Jak już bede na swoim to przygarne jakiegoś psiaka...