Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja_Nowak88

Błagam o pomoc

Polecane posty

Gość Maja_Nowak88

Jestem 24-letnią mieszkanką Warszawy, studentką, szczęśliwie zakochaną osobą, którą w biznesie spotkało zło ze strony drugiego człowieka. Nie czas i miejsce na długie wywody, efekt jest taki, że zostałam oszukana biznesowo i dziś mam długi, konkretnie 43 258 zł wobec mojego banku. Nie mam za co tego spłacać, biorąc pod uwagę, że mam do opłacenie mieszkania itp. Rodzice są biedni, nie są w stanie pomóc. Muszę więc upaść, by potem wstać z większą chęcią do życia. Muszę więc żebrać. Kochani, jeżeli któraś ma wolną złotówkę (naprawdę, każda złotówka się liczy) i chciałaby pomóc, proszę o pomoc: 20 1140 2004 0000 3902 5333 3880 kontakt: Maja_Nowak88@wp.pl

Gość po co podbijasz temat sprzed
wiesz co? ja też potrzebuję kasę- wyślesz mi?

Gość qazplmedcokn
ale tupet, ja pikole

Gość jaiahdnak
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pojebana jestes dziewczyno :D wole dac biednemu choremu dziecku a nie młodej lasce ktorej sie nie chce odpracowywac długów, dzis prawie kazdy ma długi i nikt tu nie żebrze w tak bezczelny sposób. Do roboty !!!

Gość Heidi klummmmm
hahah takich jak ty w Polsce sa miliony, idz dupa zarabiaj a nie bezczelnie prosic o spłate długów, ludzie robia sie coraz bardziej bezczelni :D

Gość ula której ukradli nick
dobra jesteś , jak mnie skarbówka puściła zimą w sandałkach z małym dzieckiem na ręku nie myślałam o tym ,winszuję innowacji :D

Gość zebractwo
jest karalne

Gość Maja_Nowak88
mogę dawać dupy! komukolwiek! i gdziekolwiek! piszcie! wyssam z was wszystko ze środeczka i dam nasrać na biodreczka!

Gość dupobier
wypierdalaj głupia dziwko! ladacznico jebana!

Gość Bordowy Motyl77
co za bezczelnosc :O jak cie chłopak kocha to niech spłaca, wiesz ilu ludzi jest naprawde biednych i chorych potrzebujacych kase??? prosba o spłate długów to juz szczyt!!!

Gość anitosiaa
to jest karalne wiesz o tym?? sie nie zdziw jak policja cie kiedys odwiedzi. A moze ty jestes ta Anna z dwoma synami co tu co chwila żebra??..