Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimieux

W pogoni za idealnym blondem

Polecane posty

Gość mimieux

Witam, Mam w planach gruntowne wiosenne porządki na głowie, może ktoś z Was mi doradzi. Jestem naturalną blondynką (odcień zimny, w zimie "mysi" ciemniejszy, latem nabierał ślicznych refleksów i był bardzo jasny). Jednak jakoś dwa lata temu wpadłam na pomysł rozjaśnienia ich. Mimo, że koloryzację robiłam u zaufanej fryzjerki, miałam na głowie jajecznicę z perłowym połyskiem... Potem było trochę przygód z zimniejszymi tonacjami- platyną, popielatym blondem, aż po zimny ciemny brąz (robiłam sama, miał wyjść ciemny blond- wyszła fioletowa czekolada ). Od ostatniego farbowania minęło 7 miesięcy. Ciemny brąz sprał się do nijakiego blondu, ale w ciepłej tonacji, z zielonkawym połyskiem. Mam już oczywiście odrosty w swoim naturalnym kolorze i zaczęłam tęsknić za naturalnym blondem. ////Nie ufam już fryzjerom, chciałabym w miarę możliwości zrobić coś sama z nimi. Proszę Was bardzo o poradę: jakiej farby mogę w tym momencie użyć, aby uzyskać kolor zimnego, dość jasnego blondu (ale nie jajecznicy ani platyny)? ////dodam jeszcze, że mam typowo letni typ urody, a farba, a raczej sprane resztki farby jaką mam obecnie na włosach to Wellaton, odcień 7.1 (To ta, która okazała się czekoladą Z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość Vanessa016
Proponuję Londa jasny blond :-)

Gość mimieux
A jaki to numer? :)

Gość mimieux
O, już go mam. Londa jasny blond 17. Dziękuję :)

Gość doświadczony przez życie
A ja proponuję ściąć na jeża (poniżej linii odrostów).