Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psychiatraaa

Psychiatraaa

Polecane posty

Gość Psychiatraaa

Witam za pare dni chcę udać się do psychiatry gdyż mam problem, i chciakbym sie zapytac jak to wygląda? poprostu co i jak? czy za 1 spotkanie sie placi? ipt nigdy niewybrazalem sobie ze bede potrzebowal psychiatry

Gość miautofakt
hej. bylam u takiego ostatnio i gdyby nie to ze nie lubi, nie umiem i nie za bardzo chce o sobie mowic to mozna by bylo powiedziec ze naprawde w gabinecie jest fajnie :D ja trafilam na bardzo mila pania ktora poprostu pytala dlaczego przyszlam, co lubie robic, co mnie martwi bla bla bla bla bla... pogawendka poprostu. powiedz z czym idziesz moze ci powiem cos wiecej. aha i osobiscie nie placilam nic

Gość Psychiatraa
Uf dzięki za odpowiedz, idę z podejrzeniem nerwicy lękowej, osobicie nigdy nie lubilem chodzic do lekarzy,szpitali itp.

Gość jkkjkjkjk
jesli idziesz na kase chorych to nic nie placisz- w Polsce zarowno leczenie w poradni jak i leczenie szpitalne psychiatryczne jest calkowice bezplatne i nie musisz podlegac ubezpieczeniu. Inaczej wyglada sprawa gdy masz recepte, jesli nie jestes ubezp. masz platne 100 %