Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdesperowana__17

koszmarny problem z włosami.Pomocy!

Polecane posty

Kiedy miałam mała miałam długie prościutkie włosy.. Jednak odkąd pamiętam moje włosy są puszące się,można wręcz powiedzieć że 'krzywe' i nie potrafie nic na to poradzić. Nie używam prostownicy, suszarek ani nie modeluje w żaden sposób włosów, używałam już wielu odżywek by moje włosy były proste i sypkie ale nic z tego . Błagam pomocy ! :(( a sprawa wygląda tak : http://img820.imageshack.us/img820/9933/zdjcie3958.jpg

Gość kot senny
http://www.anwen.pl/ - wejdź tutaj, masz tu mnóstwo porad na temat włosów, poczytaj, :)

Moja koleżanka ma dokładnie ten sam problem, używa pianek i prostuje włosy, natomiast nie bardzo pomaga jej cokolwiek innego. Myślałaś o chemicznym prostowaniu u fryzjera? Może to by Ci pomogło? Wygląda na to, że masz po prostu taką strukturę włosów, nie bardzo domowym sposobem można coś na to poradzić.

Gość medus_A
słyszałaś o olejowaniu włosów? ja mam cienkie i kręcone włosy, wcześniej strasznie mi się puszyły, nie chciały się układać, rano wyglądały jak smętna szmatka ;) od kiedy wmasowuję w nie olej (ostatnio kokosowy, ale też inne) - nie mam z nimi problemów i radziłabym nie starać się ich prostować, właśnie takie fale, w jakie Ci się włosy układają, wyglądają fantastycznie :) trzeba im tylko trochę pomóc i będą wyglądały bosko

Gość mam identyczne!!!!! włosy :D
i uważam, że są :classic_cool: o co Ci kobieto chodzi? :) fakt, chciałabym mieć czasem proste, ale że prostowanie daje efekt max na pół godziny.. to szkoda włosów ;)