Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marciiin 26

Mam 26 lat. Pracuję odkąd zrobiłem maturę i powoli dorastam do wizji...

Polecane posty

Gość Marciiin 26

Pierdolenia tego wszystkiego w kakę. Zapieprzam jak głupi ledwo od 7 lat, po 60 godzin w tygodniu za 2 - 2,5 tys. zł i stwierdzam, że mam to gdzieś. Co mi po takim życiu, gdzie nie mam życia osobistego, nie mam czasu na własne hobby, a nawet jak wypadnie mi dzień wolny to po prostu muszę odespać tygodniową harówkę i stres, więc dzień spędzam w łóżku. A obiektywnie rzecz biorąc nie mam wcale takiej złej pracy... ... Tak czy siak dojrzewam coraz bardziej do myśli, że już lepiej chyba zostać bezdomnym kloszardem, niż żyć tym niewolniczym życiem za tak śmieszne pieniądze do końca swoich dni - bo na państwową emeryturę nie liczę. Praca w tym kraju po prostu się nie opłaca. 🖐️

Gość Jedno to faktt
Praca w tym kraju mając w perspektywie zarobki z rzędu mniejsze niż 3 tys. na rękę się nie opłaca. W dzisiejszych czasach mając internet i IQ na poziomie wyższym od negra można spokojnie pokombinować, żeby te 2 tys zarobić siedząc w domu. Bez stresu, bez codziennego wstawania o 6 rano, przed jakimś szefem, bez użerania się z "kolegami" z firmy...

Gość gjhgjh
Jedno to faktt-np jakie pomysly?

Gość Jedno to faktt
Ale nie zdradzę publicznie za darmo moich patentów :-) Najbardziej rozpowszechnionych konceptów są drobna sprzedaż na allegro. Import dupereli z chin. Reklamy google adsense. etc... Trzeba po prostu pomyśleć jaki dokładnie ma być target i czy będzie on opłacalny. Zarobki może nie będą jakieś bajońskie, ale na skromne, bezstresowe życie wystarcza... Oczywiście inna sprawa, że to zarobki na czarno, bo nikt normalny nie będzie opłacał 1000zł zusu + pitu i cit na własnej działalności dla dochodów mniejszych niż 5 tys złotych

Gość Kto okrada ZUS
I to wspaniałe państwo zasługuje tylko na kulkę w łeb. Nie stać ciebie na podatki i składki, to zdychaj polaczku, ale daniny masz uczciwie płacić 🖐️

Gość Poker Player
Polecam spróbować tego. Przy odrobinie pracy możesz zarabiać dobre pieniądze! pl.pokerstrategy.com/#uHNWTW

Gość Jedno to faktt
Tak, licz na grę w pokera a zostaniesz jednym z milionów nieudaczników :classic_cool:

Gość gjhgjh
Jedno to faktt-to moze bukmacherka?:classic_cool: