Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjyty6t565

Nie chcę jutro iść do szkoły :((

Polecane posty

Gość ghjyty6t565

Mam sprawdzian, na który się nie nauczyłam (nie wiedziałam o nim, teraz koleżanka mi powiedziała) i miałam przeczytać 2 lektury - nie przeczytałam, bo czytałam książkę do prezentacji maturalnej. W ogóle nie mam siły wstawać rano, bo nie mogę spać w nocy... :( Co mam zrobić? Rodzice chyba mnie zabiją jak nie pójdę do szkoły, bo ostatnio dużo lekcji opuściłam.

Gość ja juz nie wiem nnn
udaj ze jestes chora

Gość mifghjgh
zamienie sie z toba. takie beztroskie zycie.

Gość ghjyty6t565
Moi rodzice mi nie uwierzą, że jestem chora. Czasem jak naprawdę jestem, to mówią, że kłamię. :O

Gość ja juz nie wiem nnn
idz do lekarza, powiedz ze boli cie brzuch bo masz miesiaczke i nie mozesz isc do szkoly niech ci da zwolnienie ;p

Gość to powiedz że jutro
Kolega zapisał ciebie do ginekologa na aborcję :classic_cool:

Gość tyjthjt
W internecie sa bardzo dobre streszczenia książek. Ja nigdy nie czytałam ich, zawsze jechalam na streszczeniach i dostawalam piątki.

Gość ghjyty6t565
"Szewcy" i opowiadania Borowskiego... Mama będzie wiedziała, że ją oszukałam z okresem.

Gość jugyimhug
ale nie mow nic mamie, wez zwolnienie, i potem dassz w szole. a w miedzy czasie pochodz po miescie, lub idz do biblioteki , poczytaj ksaizki poucz sie,

Gość ghjyty6t565
Ostatnio już tak robiłam, że szłam niby do szkoły, a tak naprawdę nie, ale co mam robić przez 7 godzin? I to od 8, kiedy wszystko jest zamknięte? Mogę iść na pół godziny do biblioteki, na pół godziny połazić po jakimś Tesco, a później nie mam nic do roboty. :(

Gość jfogiehgjfksdbgl
Skoro to klasa maturalna, to pomysl sobie, ze niedlugo koniec:) Na studiach bedzie jeszcze gorzej... chyba, ze bedziesz miec fajnych ludzi. A czemu nie mozesz spac?

Gość kmn nmjmhmnh
a mama pracuje ? jak tak to idz do domu, a jak nie. to jak mpowilam , idz do biblioteki poucz się, albo namow kogos na wagary ;p

Gość tyjthjt
Streszczenia przeczytaj żeby coś wiedzieć, a jak chcesz to później sobie doczytasz. Tak dla Twojej informacji- maturę zdalam na 90%. Poza tym-jeśli pani nie robi Wam sprawdzianów to czego Ty się boisz???????

Gość ghjyty6t565
Mama idzie do pracy, ale tata ma wolne i będzie w domu. :(

Gość ghjyty6t565
Nie boję się, tylko nie widzę sensu iść do szkoły nieprzygotowana do lekcji. Siedzieć w ławce jak kołek przez 7 godzin...

Gość pseudonim maniaf
Nie bój się to tylko szkoła:) nie ma co przeżywać nawet jak oblejesz ten sprawdzian, mało to razy się gałę dostało w szkole. Poprawisz, nauczysz się na drugi termin, a kto wie może coś napiszesz. Ja wiele razy szłam nie przygotowana, a jednak zaliczyć się udawało. Z czego ten sprawdzian? Nie ma co w sumie uczyć się teraz po nocy, lepiej skup się na lekturach. Wejdź na ostatnidzwonek i przeczytaj streszczenia w pigułce, zawsze to jakiś obraz, lepiej poznać chociaż streszczenie niż nic. Ogarniesz to do 23 i jeszcze zdążysz się wyspać. Chętnie bym wstała jutro do szkoły:) nie wiem dlaczego każdy taką niechęć ma do szkoły, przecież to luzik nawet jeśli są sprawdziany. Ale niektórzy tragedię robią z 1. Naprawdę lepiej jest iść, i nie napisać lub źle napisać. Niż nie iść. Nauczyciele na to parzą, a piszesz, że jesteś w klasie maturalnej więc zbierz tyłek w troki i nie wagaruj. Jeszcze się w chacie nasiedzisz jak pracy nie będziesz mogła znaleźć. I zatęsknisz za szkołą i beztroskim życiem.

Gość kmn nmjmhmnh
bez sensu jest wg ciebie lazenie po miescie, wiec albo to albo to ;p

Gość ghjyty6t565
A co do spania to nie wiem sama, od ferii nie mogę spać. Przez ferie prowadziłam nocny tryb życia i teraz się nie mogę przestawić, nawet jak wstanę przed 7 to nie chce mi się wieczorem spać.

Gość ghjyty6t565
Niby macie rację, ale ja po prostu nie mam siły... Mówię sobie codziennie, że pójdę jutro do szkoły na wszystkie lekcje, a rano się budzę i mam łzy w oczach, że muszę wstać. Nawet jak jestem dobrze przygotowana.

Gość wrednaaa28
Przeciez sa ferir:p

Gość jfogiehgjfksdbgl
Ja tez tak mam, jakies zalamanie czy jakie cholerstwo. Dziwne, ze jeszcze w ogole daje rade wstac... Najgorzej jest w niedziele wieczorem, potem troche lepiej. Jak ktos ma jakies rady jak sobie z taka chandra poradzic, to prosze sie podzielic:) A Ty autorko mozeszs mi tu pomarudzic, co nam biednym zostalo:)

Gość ghjyty6t565
Co tu marudzić, i tak to nic nie pomoże... :(

Gość jfogiehgjfksdbgl
Moze ktos nam doradzi:)

Gość o losieeeeeeeeeee
daj spokój, idź na wagary. Ja zawsze, jak nie byłam przygotowana to namawiałam koleżankę (zresztą, często ona sama bez namów chciała) żeby ze mną poszła na wagary. Rodzice się o tym nie dowiedzieli, pełen luzik ;). Usprawiedliwienie oczywiście sama sobie pisałam.