Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajakajakjaka

jak zachęcić męża do...?

Polecane posty

Gość takajakajakjaka

Czuje się znudzona sferą seksualną w moim związku. Ostatnio odczuwam duże podniecenie, mam wielką ochotę na jakieś zmiany, eksperymenty. Lubie troszkę ostrzejszy seks. Problem polega na tym, że mąż to romantyk, bardzo mnie szanuje, w łożku zawsze jest delikatny, czuły no i też trochę przewidywalny. Kurcze tak bym chciała, wprowadzić jakieś zmiany...próbowałam jakoś zagaić temat, pytałam jakie ma fantazje, może jakis filmik razem, a on po prostu zbywał temat mówiąc, że nie ma żadnych fantazji ( nie wierze!) i że wszystko przecież jest ok. Dziwne, ale krępuje się mężowi powiedzieć o swoich oczekiwaniach, bojąc się że uzna że zwariowałam albo wymyślam. Poza sferą seksualną wszystko miedzy nami ok, kochamy się, lubimy:) tylko on o seksie nie chce wcale rozmawiać, a ja wręcz uwielbiam.. Ech nie wiem chyba różne temperamenty...jak go zachęcić do nowych rzeczy? znacie sposoby?:)

zaskocz go, sexowna bielizna, szpilki, i czekasz tak na niego jak wroci z pracy...przejmij inicjatywe, daje słowo ze mu sie spodoba :) a niech w tle leci na poczatek jakis delikatny film erotyczny bez ostrzejszych zabaw :) mysle że po troche się przyzwyczai do Twojego gorętszego temperamentu tylko małymi krokami zeby go nie przestraszyc :) Trzymam mocno kciuki :)

... Nie chce słuchać? Napisz mu to. Opisz wszystko na co masz ochotę. Powinno pomóc. Mojej żonie pomogło.

Gość takajakajakjaka
boje się, że on może odebrać to nie tak jakbym chciała...ze się przestraszy tych moich fantazji i przestanie mieć ochote?