Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mihael8

Do kobiet

Polecane posty

Gość mihael8

Czy młody 21 latek ma szansę znaleźć i poznać na tym forum atrakcyjną kobietę nie dziewczynę ???

Gość mihael8
to tylko słowa które zależą od której strony się patrzy dla jednych 21 lat to młody dla innych stary dla mnie 21 to młody w porównaniu długości życia człowieka

Gość damianexxx
Zważając na twoje IQ wszystkie odpowiedzi będą brzmieć NIE

Gość one dollar
"młody" "atrakcyjną" dosyć niewybredne przesłanie :P

Gość mihael8
co można stwierdzić po osobie która raptem napisała kilka słów ???

Gość one dollar
wbrew pozorom wiele zwłaszcza sceptycyzmu :P

Gość mihael8
czy widząc cukierka w opakowaniu wesz jak on smakuje ???

Gość one dollar
piszesz chłopie o własnej obłudzie :D cukierku w papierku :O

Gość mihael8
to jest twój punkt widzenia ale nie wszystkich ludzi ;)

-Po tych kilku skleconych zdaniach, można wywnioskować, że: - nie umiesz posługiwać się językiem polskim(jesteś debilem) - masz nieciekawy nick, czyli lepszego nie byleś w stanie wymyślić (jesteś debilem) - piszesz na forum (później masz pretensje, ze ktoś ośmielił się Cię ocenić(jesteś debilem) -rzucasz jakimiś "metaforami z dupy"(jesteś debilem) - szukasz dziewczyny na TYM forum , nie jesteś w stanie, w realnym świecie nikogo poznać (jesteś debilem) -najprawdopodobniej jesteś prawkiem, raczej się to nie zmieni bo jesteś DEBILEM :classic_cool:

Gość grzmocilla
Kobiete nie dziewczynę??? WTF??? Może chodzi o Ankę Grodzką - kobieta facet.

Gość rolan22
Niespotykana.....BRAWO!!!:-):-):-):-):-P:-P

nies czepiasz sie kobieto 1..polska jezyk to trudna jezyk (i to wszyscy przyznaja, generalnie slowianskie jezyki sa jednak porabane i trudne i tylko podziekowac przodkom, ze mieli az, taka wyobraznie) 2.ojj tam od razu nieciekawy a moze ten mihael to skojarzenie michalem aniolem a nie od razu, ze "kod leonarda :D ) 3. a gdzie ma pisac biedna , nieszczesna duszyczxka opuszczona przez wszystkich i zadna dobrej rady? i pocieszenia? 4.metafora to za trudne slowo, czepiasz sie poprosze o inny zestaw pytan 5.jakiej dziewczyny, znaczy wg mojej wiedzy napisal kobiety :D:D:D 6.musze cie rozczarowac, to sie zmieni nie tacy zaliczali

Gość mihael8
jeśli jestem debilem to jak wg Ciebie powinienem się zachowywać daj radę bo nie powiedziałaś nic dobrego

Gość o f......
Ty tu chcesz na serio szukac? ok gratuluje odwagi, glupoty i naiwnosci.

Gość mihael8
jak szukam to może znajdę

Gość arteksan
opowiem wam cos

Gość arteksan
wczoraj w nocy gdy już położylismy sie spac oglądalismy jakis film, gdy żona już zasneła to wyłączyłem telewizor, ale nie mogłem zasnąc. Więc postanowiłem sie troche zabawic słodko wygląda jak spi, włożyłem ręke pod kołdre i zaczołem ją delikatnie masowac po cipce fajnie mi sie zrobiło, robiła sie coraz bardziej mokra a ja masowałem delikatnie we wszystkie strony. Zaczeła troche pojękiwac, ale ciągle spała podniecało mnie to , masowałem coraz mocniej a cipka robiła sie coraz bardziej ciepła i mokra. I nagle zesikała mi sie na ręke poczułem straszne podniecenie,masowałem dalej była strasznie mokra, a posciel cała zmoczona niewiedziałem, że można doprowadzic ją do tego. .Strasznie mi sie podobało. czy mieliscie podobne sytuacje, i czy to normalne czy czuła podniecenie , czy raczej inaczej to sobie tłumaczyc. rano gdy sie obudziła powiedziała że niewie co sie stało , że pierwszy raz jej sie to zdażyło. pozdrawiam i czekam na jakiekolowiek komentaże