Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafswfagdeghsh

Brak satysfakcji

Polecane posty

Gość fafswfagdeghsh

Czuje się beznadziejna. Sama,sama ,sama. Skończona szkoła,studia w weekendy. Ciągłe siedzenie w domu. Brak pracy spowodowany strachem nieumiejętnościa pogodzenia pracy z nauka na studia. Brak przyjaciół. Nie ma na świecie facetów którzy by szanowali kobiete, traktowali jak skarb. Nie ma :( Mam dość tego ,że czekam, ,że się szanuję ,że nie pije,nie pale...po co? Nikt na mnie nie czeka.

Gość _katen--MadChen^^
nie Ty jedna tak masz.

Gość Eeerrr
Nie wiem jak Cie pocieszyc, ale zapytam na co czekasz?!? Zycie przeplywa Ci przez palce jak tak czekasz na niewiadomo co, czy kogo. Moze zrob sobie drinka, zapal nawet papierosa, zeby sprobowac jak smakuje, a co do szacunku do samej siebie moze tez troche zaszalej. Nikt za Ciebie zycia nie przezyje...

Gość fafswfagdeghsh
ale jak z tym żyć? kiedy brak już sił. Udawać ,że jest suuuper.

Gość _kalte--MadChen^^
zaakceptuj siebie, poczuj się pewna bez mężczyzny. bez samca też można żyć. Towarzysz życia zjawia się w najmniej oczekiwanym momencie. :)

Gość fafswfagdeghsh
eeer włąsnie chyba tak zrobie. Jak bedzie okazja pójde w tango . Bo po co żyć według swoich zasad? po nic. Jeszcze żadnej korzyści z tego nie miałam...

Gość fafswfagdeghsh
ale najgorsze jest to ,że nie mam bliskich koleżanek...miałam ale się ode mnie odwróciła :(

Gość xcvbbfsn
"Nie ma na świecie facetów którzy by szanowali kobiete, traktowali jak skarb. Nie ma" Sa tacy faceci, tylko ze Ty ich nie zauwazasz bo albo Ci sie nie podobaja albo uwazasz ze sa pierdolami dziewczynom to czasami trudno dogodzic

Gość fafswfagdeghsh
racja ,że trudno dogodzić ale jak się kocha to się potrafi.

Gość Eeerrr
Z tymi bliskimi kolezankami to roznie bywa, raz sa bliskie, a raz niekoniecznie, tak, ze tym za bardzo sie nie przejmuj. Wiem, ze tak zz dnia na dzien nie zmienisz wszystkiego o 180 stopni, ale wiosna za rogiem, sprobuj poszukac sobie jakiegos zajecia, cos nowego, zcegos, co wyciagnie Cie z domu i bedziesz miedzy ludzmi - moze jakis wolontariat, gdziekolwiek dwie godziny, czy dwa dni w tygodniu, co Ci pasuje, harcerstwo, chor koscielny, jakas fundacja charytatywna, pomaganie w szkolnej swietlicy. Bedziesz zadowolona...

Gość Też tak kiedyś miałam
i myśłałam że nie ma mężczyzny dla mnie. A jeszcze do tego miałam takie wymagania że rodzona matka powiedziała mi że nigdy takiego nie znajdę bo tacy nie istnieją. A tymczasem ja znalazłam co prawda przyprowadziłam jej w międzyczasie z 10 na obiad, ale kto się nie myli prawda? Też wiecznie samotna się czułam i żyć mi się nie chciało. Teraz to już dzieci mamy i kupa lat za nami ale tak było-nie było i nie było Nawet kiedyś powiedziałam że sie nie będe szanowac i nie będe mieć męża i dzieci tez nie chce-mamie wtedy ciśńienie skoczyło ale to było po to żeby mi już spokój dała bo przeciez kto nie chce mieć,prawda? Ona bez przerwy rady mi dawała -szanuj się, nie rób tego, nie rób tamtego- a w rzeczywistości była tylko nieświadoma tego co robię i kiedy bo przecież przeżyć swoje trzeba. Samą siebie trzeba odkryć, poznac i zrozumieć, żeby wiedzieć czego się chce i postawić sprawę jasno. Znalazłam sobie dokładnie takiego jakiego podobno miało nie być bo tacy nie istnieją:D

Gość xcvbbfsn
skad jestes autorko ?

Gość fafswfagdeghsh
z małego miasta otoczonego smutkiem i żalem..

Gość fafswfagdeghsh
czasm mam taka ochote. Wstać iśc poszukać pracy , wysyłać CV. A jak wstaje rano to wszystko mija. Brakuje mi takiej osoby,przyjaciółki, By z nią wyjść, iśc razem :)

Gość add3455
lipa

Gość kchdkhd
Ja też nie mam przyjaciół. Cały czas siedzę tylko w 4 ścianach:(

Gość fafswfagdeghsh
to smutne ,że jest na tyle i każdy potrzebuje kogoś...

Gość kchdkhd
Ile masz lat? Skąd jesteś?

Gość fafswfagdeghsh
21 rocznikowo

Gość Też tak kiedyś miałam
No znam Planujesz i nie realizujesz planów Hamujesz się w działaniu Jedno czego jesteś pewna to, to że jesteś biedna,smutna i nic ci się w życiu nie uda... Wpadłam do psychiatry opowoiedziałam o swoim problemie i kazłam sobie przepisać takie tabletki na poprawę samopoczucia i chęć do działania. Pomogły-musiały. Koleżankę sobie też znalazłam Stwierdziłam ze chce sobie ujędrić pośladki. Jest na ulicy taka co chce schudnąć i ma czas do południa Może zaczniemy chodzić do siłki-zgodziła sie i już.

Gość fafswfagdeghsh
dziękuje za wypowiedzi ,pewnie juz nikt nie napisze. pozdrawiaam i zycze sobie jakies zmiany.