Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna mająca doła

czy jestem chora?

Polecane posty

sorry, ale mam wielkiego dola. Juz nie daje rady, nienawidze swojego ciała! Ochudzam się,ćwiczę i nie chudnę!Kurffa mam dość, mój brzuch wygląda jak u ciężarnej:( :( serio, zastanawiam sie czy nie choruje na cos,że mi tak bebech wywala!?? I nie przesadzam a to mnie już tak dołuje,że szok. Nie mam już siły walczyć...ostatnio mam straszne wahania nastroju.Krzycze i irytuje sie bardzo szybko a potem albo sie smieje albo placze:( Co ze mna jest nie tak??

pomocy:(

Gość gochas
a po co ty się tak umartwiasz tym swoim wyglądem? wez to chrzań, zaakceptuj siebie

zamartwiam sie bo jestem gruba.Nie chce nosic rozmiaru 44:/ poza tym mój M, tez woli mnie w mniejszej wersji. Zreszta kazdy chce dobrze wygladac...a ja jestem juz zmeczona walka o piekna sylwetke.....mam niedoczynnosc tarczycy i musze sie ostro napracowac zeby schudnac chociaz 1kg, zaakceptowalam ten stan rzeczy , ale moj brzuch doprowadza mnie do szału! Podejrzewam,ze moge na cos chorowac ze mi go tak wywala:/

tylko na co? Jak raz poszłam do lekarki to mnie zbywała,ze przesadzam.Ze jestem po porodzie (wtedy chya z 5-6msc) i samo zejdzie. A wtedy sie okazalo,ze choruje na niedoczynnosc i mialam bardzo podwyzszony wynik....i od tego czasu moja waga nie zleciala,ciagle walcze ale moj wystajacy brzuch jest okropny:(

Gość fafswfagdeghsh
pójdz do dietetyka

Gość mama Bruna!
moze jestes ciezarna... :p

fafswfagdeghsh Od prawie 2 msc jestem pod okiem dietetyka.I co z tego, schudlam 3 kg a teraz moja waga znowu się podnosi i wyskoczył mi brzuch:( mama Bruna! Nie sądzę,żeby tak było ( albo raczej nie chce tego).Okres mam normalnie, dlatego tym bardziej martwi mnie moj brzuch!:( Osdtatnio zanim przyszła @ to myślalam,że zabiję kogoś taka chodziłam nabuzowana, sama ze sobą się już męczyłam. Mam dość tego już, strasznie źle się z tym czuję.