Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Northern_Wind

Pani Skorpion

Polecane posty

Gość Northern_Wind

Witam Pisze tutaj dlatego, ze jestem pod ogromnym wrazeniem Pan spod tego znaku, a jak na zlosc znam tylko jedna, tyle, ze niestety zajeta. Od raz powiem, ze nie szukam kopii tej osoby, bo ktos tak moglby uznac, po prostu nigdy nie zwracalem uwagi na ten znak i teraz widze jak ogromy blad popelnialem:) Zatem jezeli zagladaja tutaj nie bedace w zwiazku Panie Skorpionice, to prosze, o kontakt mailowy, bo na prawde zachwycacie, pod kazdym wzgledem, a zwlaszcza tych zmian nastrojow:) No i ten obiecujacy opis, ktory na prawde cos, w sobie ma : Pani Byk i Pan Skorpion Pania Skorpionice i Pana Byka połączy ogromna namiętność i pożądanie, których nie będą oni w stanie zrozumieć, ale też nie będą chcieli z nimi walczyć. Od samego początku pcha ich ku sobie niesamowita, niewidzialna siła, ich związek jest zderzeniem olbrzymiego temperamentu i porywczości, przepełniają go skrajności, szaleństwo uczuć i zapewne jeżeli tylko partnerzy nauczą się akceptować taki stan będą ze sobą na dobre i na zle.Rozumieją się świetnie. Pani Skorpion przy Byku zapomina o wszelkich troskach. Byk uwielbia jej niewyczerpaną aktywność. Zatem zaprazsam Panie ze Skorpionem, w herbie :)

Gość a jakze Skorpionica
Jestem Skorpionica :-) wiem, że temperament mi dopisuje, mężus nie narzeka :-) Szukaj swojej Skorpionki, tylko pamiętaj, że my kochamy na zaboj, ale tak samo nienawidzimy i ZAWSZE pamiętamy krzywdy.

Gość Northern_Wind
Wiem doskonale:) Pamietacie i nigdy nie zostawiacie czekacie, na odpowiedni moment, by sie zemscic, agdy tylko taki sie nadarzy, ruszacie niczym lawina:) Nie powiem, ze znam Was doskonale, ale wydaje mi sie, ze wiem jak do Was podchodzic:) Moze dlatego, ze wiem, co jest tak na prawde, pod tym twardym pancerzem i co sie dzieje gdy nabierzecie zaufania:) Byki tez jak Wy kochaja na zaboj, albo nienawidza calym sercem:) W takim polaczeniu mozna powiedziec, ze trafila kosa, na kamien, ale kto kosa, kto kamieniem ? :) Pozdrawiam Skorpionico:)

Gość a jakze Skorpionica
Powodzenia na łowach Northern 👄

Gość mój facet nie rozumie tego
że nie znoszę jednego z jego kolegów tylko za to, że kiedyś mnie bardzo... wkurwił :classic_cool: pamiętam to cały czas i kiedy tylko mam ku temu sposobność to mu dogryzam, robię z niego idiotę i generalnie nie jestem dla niego zbyt miła. mojemu facetowi to przeszkadza wręcz mu sie to nie podoba, ale co zrobi... nic nie zrobi :classic_cool:🖐️

Gość mój facet nie rozumie tego
a to nie jedna z moich 'zalet' :O:classic_cool:

Gość Northern_Wind
A jakze skorpionica - dziekuje :* Jesli znasz jakas wolna, to wiesz gzdie mnie szukac:)