Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

super matka z Łodzi

Polecane posty

Jak widać ojców brak. To nie chodzi o ojców, tylko o to, że zabiła bezbronne niemowlę. Niech sobie ma nawet i tuzin dzieci, nic mi do tego, mogła oddać do adopcji.

Gość ggttuk
a

I to ma usprawiedliwić morderstwo? Widać skoro już ma tyle dzieci, to raczej nie były to długie związki tylko bardziej przygodne, nie sądzę aby trzy razy akurat miała pecha i trafiła na drani, którzy po paru latach związku zostawiają bo ciąża.

Gość a Hawking jaki inteligentny
co nie chodzi o ojców? sama sobie dziecko zrobiła? ja jej nie usprawiedliwiam bo to tak czy owak chore, ale faceci zrobili się totalnie nieodpowiedzialni, jak dziecko ma dwoje rodziców to nawet jak jedno jest pojebane drugie powinno pilnować:O nie wiem, może powinno się isć z ideą darwinizmu społecznego, można by testy inteligencji dla wszystkich porobić i tych 90 kastrować i sterylizować

a facet co? bezmózg że może wszędzie fiuta wsadzać?

Gość ggttuk
a

gdyby nie to że faceci na luzie na dziecko mogą się wypiąć i im by odbijało więcej, ale tak się składa przywiazanie do dziecka (czysta biologia), depresje poporodowe itp tylko bab tyczy

"I to ma usprawiedliwić morderstwo? " ­ a kto napisał, że to kogoś usprawiedliwia? czy w fusach sobie to wyczytałaś? :o ­ fakt, że to jest patologia nie oznacza, że tylko ta kobieta jest winna. to dziecko ktoś spłodził i jeśli potem kopnął ją w tyłek, to niestety, ale jest współwinny.

Gość wqtreyyu67
a może zamiast sie przypieprzać do jakiejś ciemnej prostej i biednej kobiety użyjesz swojego ptasiego móżdżku i zastanowisz się dlaczego żyjemy w tak beznadziejnym kraju, że najłatwiej dostępną metodą antykoncepcji jest duszenie noworodków?! nie ma ani edukacji seksualnej, ani tanich/darmowych środków anty, ani aborcji dla biednych i niezaradnych[bo bogate nie maja z tym najmniejszego problemu]. dziwi mnie że tak mało podobnych przypadków:(

na zachodzie masz edukacje, free antykoncepcję....i rośnie liczba zaciążonych nastolatek 14latek a także liczba skrobanek poniżej 20 wszystko trzeba robić z głową, mieć program jakiś nie na łapu capu, zlikwidować gimnazja bo te syf w każdej dziedzinie zrobiły

Gość wqtreyyu67
00:19 no to jak ci nie pasuje free antykoncepcja i edukacja, to będziesz miał(a) mordowanie noworodków, bo to jest naturalna metoda kontroli urodzin stosowana przez ludzkość od zarania dziejów, gdy brak było innych opcji..

gdzie napisałam że mi nie pasuje? po prostu argumenty jak to w pl źle i stąd takie akcje są śmieszne no owszem, na zachodzie nie zabijają bo im się nie opyka, na każde dziecko dostają odpowiednie fundusze. też mi metoda

a co do tej legalności aborcji....co za różnica czy wyskrobane w 5 miesiącu czy w 10? 20tygodniowe dziecko się jakieś urodziło

Gość wqtreyyu67
"A morderczynie noworodkow beda mialy wyroki" jak je złapią.. a w Pl nie ma żadnych benefitów i wychowywanie dzieciaka w wieku kilkunastu lat, to zadna atrakcja, więc nie grozi nam to co w UK. nastolatki raczej grzecznie brałyby tabsy i szły sie wyskrobać

Gość wqtreyyu67
a kogo się skrobie w 10 m-cu? chyba słonie:)

Tak, jak je zlapia. Poki co narodziny czlowieka sa rejestrowane i predzej czy pozniej ktos sie zorientuje, ze matka zamordowala dziecko.

Jesli traktujesz wychowywanie dziecka w kategoriach "atrakcji" badz jej braku to nie zachodz w ciaze, albo je oddaj:) Nie musisz mordowac:)

babka była samotną matką trójki dzieci i była w kolejnej ciąży. gdzie jest opieka społeczna, pytam się po raz drugi? jak można nie mieć nadzoru nad taką "rodziną"? :O teraz oczywiście pewnie nikt niczego nie widział i nie słyszał :o ­ a maksymalna patologia była tuż za płotem. już widzę, jaką "dobrą matką" była dla pozostałej trójki :o ­ ale oczywiście reaguje się dopiero wtedy, kiedy nastąpi tragedia. ­ a ta baba chyba najmniej winna, bo z taką dzieciarnią w tym wieku to musiała być jakaś opóźniona. a konkubencik teraz stwierdzi, że "ukrywała ciążę", chociaż pewnie doskonale wiedział, że zmalował jej kolejnego dzieciaka. ­ ja pierdolę :o

jezu, tak ciężko było zrozumieć że porównuję zabicie noworodka czy niemowlaka do skrobanki w 5 miesiącu (do 20tyg chyba normalnie się je wykonuje), bo jednego słowa zabrakło? "bądź za aborcją potępiaj zabijanie noworodka" genialne

Gość wqtreyyu67
"Poki co narodziny czlowieka sa rejestrowane " rejestrowane? nie bądź śmieszny. jak ktos rodzi w szpitalu, to owszem, a nie jak ktoś przez całą ciążę nie był u lekarza i rodzi za stodołą albo w łazience

Gość Antyfeministaaa
Zdaniem feministek to późna aborcja.

Gość wqtreyyu67
a ty nie dramatyzuj, Hawking, nikt nie każe wprowadzać aborcji legalnej do 8 m-ca. wystarczyłoby kilkanaście tygodni. zawsze, to cos. i wiem o co ci chodziło, ale z ciebie "leję" po prostu. czaisz?