Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co z tymi ludźmi ?

Kto oglądał wczoraj Państwo w Państwie i wypowiedzi Agaty Młynarskiej ? Porażka

Polecane posty

Gość Co z tymi ludźmi ?

Chyba ten wypełniacz ust zrobili tej pani kosztem mózgu. To,co ona tam chrzaniła przyprawia o ból głowy.. Zrobiła z matki Madzi ofiarę mediów, które jak żarłoczne hieny stłamsiły biedną Katarzynę W. Ani razu podczas całego programu nie odniosła się do tej sprawy jako poważnej zbrodni na zyciu niewinnego maleńkiego dziecka. Cały czas tylko "media to, rutkowski to.." Pewnie. Cała Polska winna złego samopoczucia matki Madzi. Bo przecież co ona takiego zrobiła? Pod wpływem negatywnych emocji wynikających z wyciągnięcia na światło dzienne całej tej sprawy matka Madzi -biedactwo musi teraz cierpieć w całym tym medialnym szumie.. Pani Młynarska - kieruje pani swoją empatię nie w tę stronę, w którą nalezy. To dziecko jest tu ofiara. Katarzyna W. zwykłą zbrodniarką , oszustką i manipulantką wszystkich w tym kraju.

Gość Panna Adrianna
twoja matka

Gość Co z tymi ludźmi ?
HA HA HA. Żart na poziomie gimgówna.

Oglądałam i tez mnie to zszokowalo ale coz każdy ma swoje zdanie, moze i nie radzila sobie ze sobą z dzieckiem i życiem ale to NIE JEST USPRAWIEDLIWIENIE tak potwornego czynu biedna dziewczynka nie żyje przez wyrodna babę mogła ja oddać. Mi zabijać.. Tak mi smutno

Gość może ma
ja to jak zobaczyłam jeden z odcinków tego programu - wymiękłam. prowadzący, niczym ksiądz Natanek próbuje udowodnić, jaki to on potrzebny program stworzył, jakich odkryć dokonuje, jakie mądre analizy i jakie beznadziejne jest to państwo, bez tego programu. no jednym słowem --- gość myśli, że ma wiedzę tajemną. poza tym większość programu to jego monologi, a pytania jakie stawia gościom, porażka, nic tylko potakiwać jego wywodom. tragedia!!! wolę jednak panią Jaworowicz.

Gość tak prawde mowiac
media faktycznie durne ale to nasza rzeczywistość. Dzieci zbijano zawsze ,tylko nie tak publicznie. A program pani Jaworowicz opiera się teraz na łzawych przesłaniach o dobrowolne datki z których dobrze można żyć

Gość może ma
Ide srać