Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nic z tego:(

Chciałabym z kimś pogadać.

Polecane posty

chętny?

Gość mihael8
a o czym ???

Gość oliwkowa cera
o czym

Wszystkim:P

Gość Najszybszy w mieście
ja jak chem z kims pogadać, to otwieram lodówkę wyjmuję 0,5l czystej, przynoszę lustro i tak po 20-30 min romozwa zaczyna się kleic:)

Gość mihael8
o wszystkim to o niczym

46217048 gg

Gość Najszybszy w mieście
gorzej jak 0,5l to mało:( bo wtedy nie ma kto iść:( ale to już zależy jak duzo mam do powiedzenia:)

Gość arteksan
wczoraj w nocy gdy już położylismy sie spac oglądalismy jakis film, gdy żona już zasneła to wyłączyłem telewizor, ale nie mogłem zasnąc. Więc postanowiłem sie troche zabawic słodko wygląda jak spi, włożyłem ręke pod kołdre i zaczołem ją delikatnie masowac po cipce fajnie mi sie zrobiło, robiła sie coraz bardziej mokra a ja masowałem delikatnie we wszystkie strony. Zaczeła troche pojękiwac, ale ciągle spała podniecało mnie to , masowałem coraz mocniej a cipka robiła sie coraz bardziej ciepła i mokra. I nagle zesikała mi sie na ręke poczułem straszne podniecenie,masowałem dalej była strasznie mokra, a posciel cała zmoczona niewiedziałem, że można doprowadzic ją do tego. .Strasznie mi sie podobało. czy mieliscie podobne sytuacje, i czy to normalne czy czuła podniecenie , czy raczej inaczej to sobie tłumaczyc. rano gdy sie obudziła powiedziała że niewie co sie stało , że pierwszy raz jej sie to zdażyło. pozdrawiam i czekam na jakiekolowiek komentaże