Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28yold

czy mam szansę?

Polecane posty

Gość 28yold

Cześć! Mam 28 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Czy mam jeszcze szanse, czy lepiej sobie już odpuścić tę sferę życia?

Gość oldboy7
A dlaczego nie miałeś?

Gość 28yold
trudno mi powiedzieć dlaczego. Nie próbowałem żadnej poderwać. Nie miałem jakoś chęci, odwagi...

Gość qwwetrryu
odpuść se koleś. Skoro masz 28 lat i nigdy nie miałeś dziewczyny to coś z Tobą nie tak, ja bym się z Tobą nie umówiła

Gość 28yold
qwert: może na moją korzyść przemawia chociaż to, że nie wyglądam na tyle. Nie łysieję, nie mam brzuszka piwnego itp. Dlaczego byś się nie umówiła?

Gość qwwetrryu
Nie umówiłabym się, bo to już jest nieco dziwne, że jesteś w tym wieku i nigdy nie byłeś w żadnym związku. Koło 20 okej, nie byłoby problemu, nie każdy zaczyna w gimnazjum. Ale 28 lat i dopiero teraz poczułeś potrzebę związania się z kimś? I nigdy do tej pory nie poznałeś żadnej interesującej dziewczyny? Do teraz nie miałeś chęci/odwagi żeby jakąś poderwać a teraz znajdziesz? Mało prawdopodobne. Chociaż spróbować zawsze można ale podejrzewam, że będzie ciężko...

Gość 28yold
qwer: ja nie napisałem, że poczułem potrzebę bycia w związku, tylko pospotykania się z kimś. To jest różnica. Czy z tego by coś wyszło czy nie, to by się zobaczyło.

Gość 28yold
poradzicie coś?