Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Czy samotny prawiczek może iść sam do baru na piwo?

Polecane posty

Gość ! Terenia !
Pan Kon - Jak się nie ma kasy na wypady w miasto, to trzeba samotnie dziadować w domu. Jakby mi facet wyj­ebał z takim tekstem, że lepiej kupić z Biedronki za 2 złote niż zapłacić za piwo w lokalu, to bym mu podziękowała :O

Gość Pan Kon
Ja bym wolal w domu. W barze na partnerkę mogą się gapić jakieś fagasy. Albo ona idzie do łazienki a tak naprawdę tylnym wyjściem koło śmietnika ciągnie druta jakiemuś obcemu

najlepsze w mojej sytuacji jest naprawdę to, że nie potrzebuję uniwersytutek ani żadnych innych i naprawdę mnie do nich w ogóle nie ciągnie. starość nie radość. a jednak.

Pochodziłem po południu po mieście, a później wróciłem do domu. Nie podrywałem, nie było nawet specjalnei kogo. Ja to sie chyba musze zaangażować.

Gość ! Terenia !
Pan Kon - I właśnie dlatego wolę DOŚWIADCZONYCH facetów, a nie takie prawicze nie wiadomo co. Prawiczek jak już dorwie babę to będzie się jej trzymał jak pojebany, przecież to jakaś katorga.

skoro "wolisz doświadczonych facetów" to co cie obchodzi kim ja tam jestem?

Gość floppi
moze lepiej przez neta jak ktos wstydliwy? np na http://toster.pl taka nowa społecznościówka :)

Gość ! Terenia !
Offerma - Skoro kobiety cię nie interesują to może faceci? to dziwne nie mieć pociągu seksualnego, to wynaturzenie właściwie.

Gość IMO12335
Frodo - Dalej korzystasz z usług prostytutek? :classic_cool:

Gość Pan Kon
miłość na tym polega ze się jest razem na zawsze

pociąg seksualny to ja posiadam tylko że jestem społecznie wynaturzony. kobiety po prostu zawsze były dla mnie niedobre :D tak np jak ty, terenia, wprost mi tu piszesz rozmaite niemiłe rzeczy i jednocześnie się dziwisz że mnie do ciebie nie ciągnie. na rozum ci się rzuciło czy jak?

na narty jadę wkrótce. dzisiaj odebrałem narty z serwisu. ślizgi mają jak nówki, ale będą zasuwać :D

Gość IMO12335
Frodo - A za czasów gdy byłeś niegrzeczny to ile razy zamoczyłeś w damie do towarzystwa? :classic_cool:

Gość superr!
prezes będzie śmigał.

będę jadł francuskie sery i dojrzewające wędliny i pił wino. też francuskie :D no i oczywiście we francuskim (made in china) kasku będę jeździł po francuskich alpach. czad będzie.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Hej skarbeńku, jestem Milena z http://sextelefon.ovh/ (mój profil jest drugi od góry) chcesz spełnić swoje fantazje to wal śmiało, zrobimy to po cichu lub będę jęczała ile wlezie, czekam na twojego olbrzyma, moja pusia już otwarta dla Ciebie, czekam kochanie.

Gość gość
Musicie szukać a nie użalać się. Np. w seks-anonse24.pl możecie chętne baby znaleźć