Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzony maz

Ile moge dostac za pobicie kochanka zony?

Polecane posty

Gość zdradzony maz

Mam sprawe w sadzie za pobicie kochanka zony. Pobilem go, gdyz przylapalem zone na zdradzie z nim juz jakis miesiac temu. Pare dni temu przyszlo wezwanie ze mam sie stawic w charakterze podejrzanego ten becwal zalozyl mi sprawe cywilna. Podbilem mu oko, zlamalem nos,szczeke,2żebra,(tak mu leb obilem ze mial pekniecie czaszki), i na dodatek polamalem mu wszystkie palce u rąk zeby nauczyciel zeby nie bzykac cudzych kobiet . Cwel poszedl do obdukcji i ma zwolnienie powyzej 7 dni wiec mam klopoty. Wyprowadzilem sie z domu jak najpredzej i zlozylem pozew o rozwod. Nie pozwole sobie na to, aby obcy mezczyzna ruchal sie z moja kobieta. Napisalem tu to po to, aby podzielic sie ze swoimi wrazeniami, jak widzicie maz tez moze byc zazdrosny o zone. Niestety mamy prawo takie w kraju ze gosciu dalej bedzie bezkarny a ja mam klopoty !!

Gość johny 5
trzeba było zabić, nie byłoby sprawy. dostaniesz zawiasy. najlepiej mówić, że sie nic nie pamięta. ja bym tak mówił.

Gość twrtwqerqert
Działałeś w afekcie, więc praktycznie nie byłeś poczytalny (Mówię serio) Ludzie nie takie rzeczy robili a potem okazywało się, że to pomroczność jasna albo inne zespoły neuro psychiczne Mów że nie pamiętasz co się działo odkąd tylko ich nakryłeś

Gość bzjxidnsbikznzozp
pozbawienie wolnosci od 3miesiecy do 5ciu lat. ale dzialalnie w afekcie napewno zalagodzi sprawe.

Gość na pomranczowo pisze
zawiasy 1,5 na 3

Gość Oj nie ciekawa sytuacja...
Widzisz pobiłeś psa, a odpowiesz jak za człowieka...

Gość Cherepah
za solidne pobicie kochanka żony ja dałbym z 5 tysięcy. zostaw namiary, napewno nazbierasz sporo zleceń.

spoko naruszyles tylko nietykalnosc cielesna w dodatku zachowanie pokrzywdzonego bvylo wyzywajace i sam "sie prosil" a w dodatku dzialanie w stanie ograniczonej poczytalnosci normalny sedzia da ci co najwyzej w zawiasach, albo odstapi od wymierzenia kary no chyba, zes go uszkodzil konkretnie, naprawde

Gość bo można by inaczej
Ja tam bym ci dał jakiś order.

Gość dziś na pomarańczowo
tylko czekać, aż się żony z kochankami mężów za kudły wezmą :D

Gość nasty trixy
Serio to nie rozumiem, czemu zawsze chcecie wtłuc kochankowi/kochance a nie waszej zdradzającej partnerce/partnerowi?

Gość marian hejter
przeciez to twoja kobieta powinna dostac, to ona cie zdradza :D

Gość gość
dokładnie to ta kur.a powinna oberwać i to solidnie.

Gość gość
A po co to bylo?

Gość gość
Bo sprawiedliwość musi być. Jak ktoś zawiera umowę (małżeńską Jak ktoś zawiera umowę małżeńską to powinien ją rozwiązać w cywilizowany sposób. Nadstawiając dupę zrywa umowę w najbardziej skurwy...ki sposób i nie powinien oczekiwać normalnego traktowania. To samo się tyczy nawet partnerów. Honor to honor. A wpierdo..ć takiej suce (nie obrażając mojej suni) to powinna być normalna sprawa.

Gość gość
rozumiem ze pobicie kochanki meza tez jest ok?

Gość gość
Ty pójdziesz siedzieć a on ja będzie spokojnie ******* Bez stresu ze ty w każdej chwili możesz wejść.

Gość gość
Pobicie kochanka żony to jakby bić się z nim o g****o...

Gość gość
wymyslanie kochance meza to jak wyrywanie sobie torebki z gownem?

Gość gość
to jak nie chcecie sobie brudzić rączek gów..m to wynajmijcie ukraińców. Gdzie wasza duma?

Gość gość
głupi jesteś, najpierw łamie się tylko place i żąda 50tys za seks z twoją dziwką (poszczlska żona automatyczni staje się dziwką a ty jej alfonsem) koles nie płaci to dopiero poządny wp*****l i tak do skutku.Oczywiście d***** za robotę na boku również wp*****l , poźniej sprowadzasz kolegów i każdy ma ją za 100zł

Gość gość
Rogaty! Jak nie ma recydywy, dostaniesz zawiasy. Sprawę rozwodową masz za to w 100% wygraną z wyłącznej winy niewiernej suki. I żadnych to tamto "za zgodą" Dałeś dowód (patrz protokół obdukcji), że się nie godzisz! P. S. A niewierna zarobiła choćby symbolicznie z plaskacza w papę?