Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egngmgmgmh

Nigdy bym nie stanął w obronie kobiety

Polecane posty

Gość egngmgmgmh

by zostac zabity? Spierdolilbym. To naturalne, ucieczka przed niebezpieczenstwem

Gość Bu bu bu bu
Won kryptogeju!

Gość IMO12335
Autor ma rację! Wszakże jeśli zostaniesz kaleką, czy skutecznie odeprzesz napastnika i trafisz do więzienia, to obroniona samica będzie czekać? Ha! Jasne. :D

Gość a moze nawet nie krypto?
tylko gej-ogolnie odwazni nie sa :D

Gość heh heh racja
Ja tez bym jej nie obronil. Tzn jakis menel ktory ją zaczepia ,czy pijaczyna w klubie ktory sie przystawia to ok ale jakis napad, kilku na nas dwoje etc - wtedy nie bronilbym jej, myslalbym o wlasnym zyciu, autor ma racje, kazdy normalny czlowiek mysli o swoim zdrowiu i zyciu w prierwszej kolejnosci.

IMO12335 Tu nie chodzi o to czy ktoś będzie czekał czy nie. nawet gdyby to była przypadkowa osoba trzeba pomóc, bo po prostu mężczyzna powinien stawać w obronie słabszych od siebie. ykkkkkkkkkkkk Ludzie tez są dziwni, czasem szlachetność nie popłaca, ale lepsze to niż późniejsze wyrzuty, ze nic się nie zrobiło;/

Gość IMO12335
Martin_ "bo po prostu mężczyzna powinien stawać w obronie słabszych od siebie." ­ Ale już w obronie silniejszego od siebie nie trzeba? Czy ta "logika" ma zastosowanie tylko w przypadku obrony samic? :classic_cool: ­ "czasem szlachetność nie popłaca, ale lepsze to niż późniejsze wyrzuty, ze nic się nie zrobiło;/" ­ Fakt - wyrzuty sumienia są z pewnością gorsze niż utrata życia, czy zdrowia. :classic_cool:

Gość tez nie widze sensu
w tym zawsze mozna skonczyc jak ten fajer z piotrkowskiej 🖐️

Gość krasnal i tak by nikogo nie
obronił :D to jego by było trzeba bronić :D co może zrobić karzeł 160 pare cm ? :D AHAHAHA

Gość żal mi tego kolesia
No wlasnie po co bronic cipe? Zeby cie zajebali 11 razy nozem ? niech same sobie radzą. ROWNOUPRAWNIENIE MAMY prosze panstwa

Gość ta laska przez ktora
zginal ten typ powinna sie zabic , ja bym tak zrobil nie potrafilbym zyc ze swiadomoscia ze ktos przez moja nie uwage nie zyje

w obronie bliskiej sobie kobiety? czy obcej? bo to spora roznica ja sobie nie wypbrazam, ze ktos mnie atakuje a nawet moj kumpel spierdala nie interesujac sie co ze mna nie wsspomne juz o facecie z ktorym bym byla

Wlasnie...trzeba pomoc kazdemu. Ja jako dziewczyna stawalam w obronie Facetow....

Gość IMO12335
krasnal i tak by nikogo nie "obronił to jego by było trzeba bronić" ­ Podwójne standardy samic. :classic_cool:

@Tamari, jak widzisz rycerze wyginęli. Jak będziesz liczyć na kumpla, to bardzo szybko znajdziesz się w piachu.

Pewnie ine raz dostałeś po ryju tylko sie tu nie przyznasz lilipucie

Gość melanżcholia
czy ten temat założył mój mąż? pewnie nie, ale mógłby :o boże z kim ja żyję :(

jak bede liczyc? przeciez nie szukam guza liczac, ze kumpel mi pomoze jak znade sie w niebezpieczenstwoe to tego nie przewidze raczej

Gość IMO12335
Case study "Jak będziesz liczyć na kumpla, to bardzo szybko znajdziesz się w piachu." ­ Samica MA liczyć na Rycerza, a samiec sam ma sobie poradzić. Ale to przecież kobiety mają we "wszystkim" ciężej. :classic_cool:

Gość IMO12335
Tamari - Twoja umiejętność wybiórczego czytania wzbudza we mnie zazdrość. :classic_cool:

pierdol się lilipucie

nie czytam tego co piszesz wybiorczo a i tak widze ze bredzisz

Gość imo to fajny gość jest
Trzeba byc jak zwierz i umiec rozpoznac niebezpieczenstwo, w pore uciekać lub zaczaic sie na atakującego :classic_cool: niektorzy są sobie sami winni, zachowuja sie prowokująco, mają dziwne skrzywione miny , obnoszą sie z bogactwem bizuterią drogimi telefonami, tabletami... tak jak wiekszosc lasek po gwałtach, wieksszosc to gwałty w klubach ,dyskotekach, same prowokują, tanczą obmacuja sie calują wkladają rece w majtki facetowi a potem kaza mu spierdalac

Gość tak odp dziewczyna raz jeszcze
16:13 ciekawy:S:DSDLD http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,Smierc -20-latka-w-centrum-Lodzi-Nowe-fakty,wid,15341153,wiadomosc. html gdyby ktoś was uderzył a chłopak NIE stanął by w waszej obronie? co byście o nim pomyślały? 17:25 [zgłoś do usunięcia] hgahgahgkah868 Nic i gdyby moj, jak tamten na piotrkowskiej, ruszyl na dwoch nieznanych, pijanych i nacpanych gosci sama bym mu wpieprzyla. Bledem tego kolesia bylo wlasnie to, ze wstal za tamtymi. Zagadka pozostanie czy laska zaczela histeryzowac i podpuszczac, czy chlopak sam, bez zadnej namowy sie zerwal. Faktem jest, ze zabojca oklepal dame za wyciagniete nogi i oddalil sie z kolezka. I na tej podstawie stwierdzam, ze nie mial zamiaru zabic. Jestem kobieta i zaden facet nie musi przywracac mi utraconego honoru, wlasnie milosc do drugiego czlowieka sprawia, ze nie pozwolilabym bronic mnie przed nieznanym napastnikiem, bede miala zyczenie sama to zrobie. Nigdy nie wie sie czy wlasnie taki czlowiek, ktory bezpardonowo atakuje, nie ma broni, noza czy mocniejszych piesci. Wtedy lepiej powstrzymac sie przed kontratakiem. Szkoda zabitego ale szkoda tez zabojcy, moze by mu przysluge wyswiadczyli gdyby go powiesili bo to pewne, ze gosciu juz na trzezwo zdaje sobie sprawe z wagi swojego czynu. Na koniec pozwole sobie jeszcze napisac, ze nie zgadzam sie z teza, ze noz przy sobie nosza tylko potencjalni zabojcy. W dzisiejszych czasach gdy na czlowieka moze naraz skoczyc do bicia, pieciu innych, noz moze byc niezlym straszakiem. Pod warunkiem, ze potrafimy sie nim poslugiwac, i moze pod warunkiem ze nie jestemy pijani ani nacpani , ale to juz inny teamt. Dziekuje za uwage.

Gość IMO12335
Tamari - to może masz problem z czytaniem ze zrozumieniem? :classic_cool:

raczej nie mysle, ze ty nie wiesz o co mi chodzi nawet