Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegdyniemównigdy...

jak szybko usunąć ciąże w niemczech??

Polecane posty

Gość niegdyniemównigdy...

jak w niemczech jak wygląda procedura??

Gość popołudnie u kapelusznika
szklanka wody zamiast

Gość mrgr
jak wogole mozna to zrobic? jest tyle organizacji ktore wezma niechciane dziecko... w zostawiajac w oknie zycia nie musisz isc nawet sama. nie zabijaj malenstwa ONO JUZ CIE KOCHA!

Gość nie każda ...
nie każda kobieta nadaje się na matkę - np. Katarzyna W.

Gość lghkghkhj
po co dziwko rozkladasz nogi jak nie chcesz dziecka?

Gość mrgr
wlasnie dlatego ze nie kazda sie nadaje powstaly okna zycia. a pozatym uprawiajac z kims seks powinno miec sie swiadomosc ze konsekwencja moze byc ciaza no chyba ze mowa tu o gwalcie chodz osobiscie nawet to nie przekonalo by mnie do MORDERSTWA.

Gość wrtr456
normalnie idziesz do lekarza, jak mieszkasz w Niemczech, to całkowicie za darmo. przed jest rozmowa z psychologiem- czysta formalność, nikt ci nie będzie odradzał ani wciskał kitu o fasolce, która cie kocha, po prostu musza sie upewnic, że wiesz co robisz i ci nie odwali po fakcie.

Gość wrtr456
a w ogóle jakie okna życia, głupia krowo?! trudy ciąży i porodu, zrujnowanie sobie ciała i być może zdrowia nie są żadną alternatywą dla 5 minut na kiblu[po farmakologicznej] czy na fotelu i pozbyciu się natychmiast problemu. nie ośmieszaj się takimi radami- jak chcesz to mozesz sobie sama co roku rodzić bachory i upychać je po oknach życia, ale odwal sie od normalnych ludzi.

Gość Uroczy Szymuś_ktoś mi podjebał
Nie lepiej od razu pojechać do Szwajcarii i dokonać eutanazji ?

Gość Kwiatuszekua
Jeśli temat ciąży w dalszym ciągu jest aktualny, a chcesz z kimś porozmawiać, poprosić o radę, odezwij się do mnie... Kiedyś to ja byłam w podobnej sytuacji. Tylko proszę Ciebie, żebyś nie podejmowała pochopnych decyzji. Decyzji których będziesz żałować do końca życia. Odezwij, spróbuję Ci pomoc Mój mail - i.wysoczanska@wp.pl

Gość Każdy żyje swoim życiem .
Ja również jestem zdecydowana na krok usunięcia ,mam dwoje dzieci w wieku nastoletnim znam smak wychowywania i smak bólu -(znoszenia ciąży) ,... W tym przypadku jestem do tego zmuszona ,ponieważ nie będę w stanie donosić a mam pewność ,że moje ciało będzie tę ciąże wyrzucać ,mam szereg śladów po operacji i żadnej gwarancji ,że je urodzę ,.. Z jednej strony nigdy bym nie usunęła z drugiej zaś ,..nie jestem w stanie ryzykować własnym zdrowiem by upewnić się czy stanie się cud!.... Więc bardzo proszę tych co udzielają wybitnie mądrych decyzji przytaczając prostackie słowa ,typu "rozkładanie nóg",niech się ugryzą w język ,nikt nie ma pojęcia co powoduje decyzję tego typu ,i jakie są tego przyczyny ,..... pozdrawiam czytających ....

Gość gość
Ciekawe czemu to zwolennicy aborcjii sa tak jadowici,prawda wrtr456?