Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysle inaczej niz wszyscy

A ja uwazam, ze ta cala Katarzyna W jest niewinna

Polecane posty

Gość sSami23
a kogo ta sprawa jeszcze obchodzi? :/

Gość najbrzydsze sa golfy
Również uważam że ta historia nie jest czarno-biała jak przedstawiają media.Coś czuje że jest tam jakieś drugie dno. Nie zmienia to faktu że dziecko nie żyje..

Gość dexxter56
powinni się przyjrzeć Bartkowi

Gość kinkanma
to ile razy ona byla w ciazy?

Gość maika krul
Znam młodsze co rodzą i kochają swoje dzieci , a nie zabijaj a i pod kamienie wkładaja.. nie mówcie mi o depresji itp... jak nie chciała dziecka mogła usunąc tak jak pierwsze... a nie mordować , dusić 6-cio miesięczne niemowlę... i patologia też się nie zasłaniajcie.... mój znajomy jest z rodziny patologicznej... i jak mało który stera się żeby jego zona iu dzieci nie doświadczyły tego co on musiał cierpieć jako dziecko... kaska to zadufana w sobie EGOISTKA ktora chce żeby świat kręcił sie wokół niej.

Gość maika krul
ciąża z Madzią ponoć była druga... w tv oleżanka kaski mówiła że pierwszą ciążę kaska usuneła... nie powiedziała kto był ojcem...

Gość uwazaj sobie autorko
co chcesz,ale wymieniona w tytule jest winna zabojstwa swojego dziecka!

Gość ijotieyht
Takich Kasiek to od groma w naszym społeczeństwie,żeby nie szopka z porwaniem to byśmy o tej sprawie nie słyszeli. Polska patologia co sie śmieje prawu w gebę.

Gość proRzad
Autorko od razu widac ze sama sobie nabijasz posty i po co?? nudzi sie Tb?idz posprzatac albo zrob obiad bo dotykasz temat ktorym wszyscy juzR Z Y G A J A !!!

Gość mysle inaczej niz wszyscy
nie nabijalam zadnych postow dedektywie od siedmiu bolesci:D Sama ugotuj i posprzataj skoro musisz:P

Gość echh znowuuu
Katarzyna W nie jest ani cwana, ani głupia. Ona jest po prostu upośledzona, i ktos powinien zbadać ją pod tym względem.Sama miałam w podstawówce taką Kasię W, teraz ma 5 dzieci, które ma w dupie, szlaja się po dyskotekach i lansuje, a jednocześnie tnie się i przypala. Natomiast jej upośledzenie nie zwalnia jej z winy. Dla zabójstwa nie powinno być usprawiedliwienia, nawet jeśli teściowa i Bartek stali nad nią i krzyczeli "zabij Madzię", co to zmienia??Zabiła swoje dziecko, nic nie usprawiedliwia morderstwa własnego dziecka, koniec dyskusji.

Gość A BARTUŚ WASZYM ZDANIEM
BEZ WINY JEST? KATARZYNA JEST WINNA. ZERO EMOCJI,ZERO SKRUCHY I CO ZDANIE TO INNA TEORIA UPADKU DZIECKA. PO ŚMIERCI MAGDALENY KATARZYNA TAŃCZYŁA W NOCNYM KLUBIE, UŚMIECHNIĘTA. ZAŁOŻĘ SIĘ ŻE I BARTUŚ COŚ WIE W TEJ SPRAWIE, ALE CIĘŻKO CZEGOŚ SIĘ DOWIEDZIEĆ SKORO GO NA ROZPRAWIE NIE BYŁO. SIEDZI W ANGLII I SIĘ PEWNIE DOBRZE BAWI. GDZIE ON JEST? CZY NIE POWINIEN BYĆ TAKŻE NA ROZPRAWIE? OBOJE SĄ SIEBIE WARCI,ZAŁOŻĘ SIĘ ŻE OBOJE ZNAJĄ CAŁĄ PRAWDĘ KTÓREJ NIKT NIE USŁYSZY!!!

Najnowsza ekspertyza - dziecko zostało uduszone, nawet nie poduszką, ale rękoma, wczesniej zostalo prawdpodobnie upuszczone w celu smierci a nastepnie uerzone o jakis przedmiot, moze lozko Ot taka jest niewinna. Wystarczy wpisac w you tobe jej imie i nazwisko i zobaczyc jak z usmiecha sie mowiac o smierci. Jest wypaczona z uczuc. Ja sie tak usmiecham jak mi sie cos powiedzie.

Ja tego nie rozumiem jak mozna uwazac ze ona jest niewinna ? Zadna depresja, ani nacisk czy tesciowej czy meza czy kogokolwiek z rodziny nie jest podstawa do tego aby zabic swoje dziecko ? Co to wgl za kraj ze za zabicie wlasnego dziecka dostaje sie dom za granica aby nie byc przesladowanym w Polsce a na dodatek usprawiedliwa jej zachowanie zagubieniem, rozpacza oraz depresja :/ co to wgl ma znaczyc i te chore bajeczki ze to nie bylo plaanowane morderstwo tylko wypadek ? Jaki wypadek skoro ona sama sie przyznala do zabojstwa twierdzac ze to bylo ''niechcący '' po kapieli i nie wiedziala jak ma zareagowac widzac swoje dziecko juz martwe :/ nawet jesli by tak bylo to by nie chowala go po kamieniach i pierdolila jak potluczona ze ktos je porwal :/