Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaMMaa19

jak można być takim człowiekiem?

Polecane posty

Gość kaMMaa19

nie rozumiem tego.. była koleżanka, która nawet twierdziła że jest moją przyjaciółką olała mnie, ale to nic- rozgadała znajomym głupoty o mnie, że jestem jakąś szmatą i wogóle, potem we wrześniu podlizywała się w szkole tylko po to, abym dałą jej ściagać na spr, a te osoby którym głupot nadagała nie odzywały sie do mnie przez prawie 2 mieś, dopiero teraz jest w miare normalnie, ai wyrządził mi wiele innych krzywd a sama stwierdziła że nic złego jej nie zrobiłam i nic do mnie nie ma.. a dowiedziałam się o tym w grudniu że takie kłamstwa wygaduje na mój temat. nie rozumiem jak mozna być do takich świństw zdolnym..

Gość jabłko_ewy
ależ można doskonale wszystko, człowiek jako istota wolna nie ma ograniczeń zarówno w miłości jak i w podłości kwestia na kogo trafisz :)

Gość kaMMaa19
Ale ja nie mogę tego zrozumieć- pomagałyśmy sobie na wzajem i wgl myślałam że to przyjaźń a tu takie świństwa. Taka dwulicowość- na dodatek manipulowała taką naszą współną koleżanką, która jest dość naiwna, wiec i tamta mnie olała- ale że tamta ją wykorzystywała to przyszła się do mnie wypłakać i powiedziała mi całą prawdę, bo ja też oszukiwała i ta dwulicowa została beż "przyjaciółki" więc znowu sie zaczęła jej podlizywać a tamta poszła jakćma do ognia i znowy będzie cierpieć.. głupie dziecko :(

Gość kaMMaa19
:(

Gość kaMMaa19
dlaczego :/