Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowana_25

pomożcie, brak czy nie?

Polecane posty

Gość zrezygnowana_25

Witam, staramy się z mężem o pierwsze dziecko, nie będę ukrywać nie wychodzi nam to, więc pytam kobiet które były w ciąży. 25 lutego mam dostać miesiączki, Zawsze jakoś 5 dni przed dostaniem miałam takie jakby skurcze w podbrzuszu i zaczynały mnie boleć piersi. Ale ostatnio może pomyślicie ze nie normalni jesteśmy ale próbowaliśmy od 8 do 13 dnia cyklu i kolo 17 dnia zaczęły mnie boleć piersi prawa bardziej, zaczęły się kucia w podbrzuszu i żołądek który nigdy nie bolał, dzisiaj siedzę i płaczę cały dzień nie wiem z jakiego powodu też tak nigdy nie miałam, głowa mnie codziennie boli, śpię po 12-16h gdzie zawsze spałam 7-8 h. Więc pytanie czy to może coś oznaczać czy się po prostu nakręcam ?

Gość Aaliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kolejna staraczka z bezmozgowiem wypierdalaj

Gość kakulka21
jesli nawet zaszłas w ciażę to na takie objawy jest jeszcze za wcześnie

Gość zxas
CZekaj do okresu i jeśli nie będzie go zrób test. Objawami nie ma się co sugerować bo nie zawsze coś nowego znaczy ciążę.

Myślę że mogę Wam pogratulować. Mnie dokładnie ok 16 dnia cyklu pobolewał brzuch, potem piersi. W 3 tygodniu ciąży spałam po 15 h i byłam niewyspana. Testu jeszcze nie rób ale za 7 dni możesz spokojnie zrobić. I mam prośbę daj mi znać jaki jest ostateczny wynik kika88@vp.pl ja też się długo z mężem starałam o dzidzie. pozdrawiam

Gość Aaliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jestem szmatą i mam grzyba na ścianie

Znowu jakaś wulgarna kretynka...................Aaliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Znowu jakaś wulgarna kretynka...................Aaliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Gość nie wiemy i nie sądzimy
za wcześnie żeby cokolwiek sądzić. I za wcześnie na objawy. Jak nie będziesz mieć miesiączki to wtedy możesz sprawdzić. Wszystko w temacie.

Moim zdaniem za wczesnie na jakiekolwiek objawy. Poczekaj do dnia miesiaczki i ewentualnie wtedy wykonaj test. Ja jedyne co zaczelam podejrzewac to to ze od owulacji zawsze bolaly mnie piersi az do samegoo okresu. a w ciazy bolaly 3-4 dni po owulacji

Gość zrezygnowana_25
przez 4 dni miałam bóle jak na miesiączke zawsze, wczoraj już się nie pojawiły o miesiączki nie mam, piersi nadal bolą, już sama nie wiem