Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguch19

ocieranie sie

Polecane posty

Gość aguch19

nie raz sie slyszy o kolesiach ocierających sie o dziewczyny w autobusach. kiedys sie taki o mnie ocierał i mi sie to spodobało. teraz przed wejsciem do autobusu rozglądam sie gdzie jest jakis fajny koles i tam sie wciskam :p sama sie ocieram udając ze to niechący. nawet wychodze wczesniej do szkoly bo wiem ze wtedy jest wiekszy tłok. czy ja jestem jakas inna ? czy są inne dziewczyny które mają tez takie zboczenie ? boje sie ze ktos to widzi z otoczenia jadąc ze mną :/

Gość ja też lubię
ale sama bym sie nie odważyła pierwsza.

Gość aguch19
nie wazne jakim. mnie interesuje to czy ja mam tylko taką przypadlosc. do tej pory myslalam ze to tylko faceci robią.

Gość opitadele
Ja kiedyś wsiadłam do zatłoczonego autobusu, stoję, stoję ściskam torebkę, co by mi nic nie ukradli. Jakiś chłopak stał za mną, mówię wam, ścisk jak cholera, i czuję coś na biodrze. Myślałam, że to jego ręka, to nic się nie odzywam. Za chwilę znów takie niby uderzenie. Po czym zaczął mi sapać do ucha :/... Masakra. Zrobiło mi się tak obrzydliwie, że wysiadłam z tego autobusu jak najszybciej.

No właśnie dlatego pytałem, bo sam mam taką i chciałem wiedzieć, gdzie można się poocierać;)

Gość aguch19
mi zaden nie sapał. ten co byl pierwszy i mi sie spodobał był fajnym przystojniakiem. nie ocieral sie na sile. co jakis czas sie niby przypadkiem obijał ale ja dobrze wiedzialam ze to specjalnie robi. byle jakiemu bym sie nie dala. sama pisalam ze patrze nawet jakimi drzwiami wsiąsc i wypatruje gdzie jaki stoi :D

Mnie się kiedyś zdarzyło, ze w zatłoczonym autobusie koleś zaczął się ocierać kroczem o moje pośladki, czułam, że ma erekcję, podnieciło mnie to i tak ocieraliśmy się o siebie:)

Jakby jakaś świnia zaczęła się o mnie ocierać to na następnym przystanku wyciągnęłabym to ścierwo na chodnik i skopała, żeby przypadkiem się śmieć nie rozmnożył

Gość pamiętam te miłe czasy
w środkach komunikacji miejskiej :)

Gość aguch19
ja nawet specjalnie zakładam legginsy zeby lepiej go wyczuc :D ale musi byc naprawde fajny chłopak :)