Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melcia3d

rozstanie. dac szanse?

Polecane posty

Gość melcia3d

witam... chodzi o to ze bylam z facetem 3 lata.. bylismy zareczeni, jednak on wogole o mnie nie dbał .. nie chcial nawet do kina jechac ani nigdzie .. zalowal mi 2 zl na czekolade a na impreze wydawal 200 zl.. byl toksycznie zazdrosny co doprowadzilo do tego ze zainteresowalam sie kims innym.. zostawilam narzeczonego a on juz tydzien blaga prosi zebym wrocila a mi az serce peka jak na to patrze .. mowi ze zrozumial juz swoj blad i przeprasza ze tak mnie traktowal przysiega ze sie zmieni tylko wydaje mi sie ze ta zmiana bedzie krotkotrwala bo czesm juz tez obiecywal zmiane a tego nie robil ..;/ dac szanse czy nie ?? dodam ze bardzo sie stara .. nawet o dziwo kupil mi ogromny bukiet roz i przyslal do domu a wczesniej nie byloby go stac na taki gest..

nieeeeee wracaj.Dawalas szanse i jej nie wykorzystal.Chyba , ze masz mocna osobowosc i podzwigniesz sie do gory, gdy po raz kolejny Cie zawiedzie .W przeciwnym wypadku kwiaty wrzuc do kosza i zapomnij o nim.

Gość melcia3d
ja mam bardzo uległy charakter i boję sie że on po prostu to chce wykorzystać ..;/ i drugi problem w tym że nie chce żeby on cierpiał tak cholernie .. zaczą pić , przestal chodzić do pracy , doszly mnie rowniez sluchy ze zacza wciagac .. boje sie ze sie stoczy na dno a wtedy ja bede czula sie winna.. nie wiem co robic :(

dziewczyno a nie masz mamy ? Z nia najlepiej pogadaj , nikt tak Ci dobrze nie doradzi, jak ona .Ja jestem obca osoba, ale az serce mi sie kraje , jak ciebie czytam.Nie mozesz z litosci nad takim facetem zniszczyc sobie zycia.Od pomocy jemu jest jego matka, rodzina, psychiatra, psycholog.Jaki ty widzisz sens w byciu z pijacym nierobem , na dodatek byc moze narkomanem.Dziewczyno -blagam OTRZEZWIEJ , bo wpakujesz sie bagno.

Pomysl czy chcesz byc z kims z litosci bo sie o niego martwisz ? Wazne jest tez czy wysłal kwiaty jak byl trzezwy skoro mowisz ze pije ... No i najwazniejsze Kochasz go ??

Gość melcia3d
niestety z matkka na ten temat nie porozmawiam iz nie mamy zbyt dobrego kontaktu..;/ mnie tylko dreczy mysl ze on stacza sie przez mnie;/ do czasu rozstania chodzil normalnie do pracy na narkotyki zawsze patrzyl z obrzydzeniem alkoholu tez nie lubil zbytnio .. a teraz, ja nie wiem co z nim bedzie.. rozmawialm z jego siostra ona mi powiedziala ze on od kilku dni nic nie je.. jego matka z ojcem nie wiedza jak sobie z nim poradzic .. zrobilo to sie chore .. moi rodzice tez sa juz zli z tego powodu ze widza jak on przyjezdza do mojej miejscowosci i jezdzi piojany z chlopakami .. ja chodze i placze bo nie wiem co robic.. chcialam mu wytlumaczyc ze tak nie mozna a on mi powiedzial ze bez mnie nie chce juz zyc i predzej czy pozniej sie zabije .. jestem w kropce

Boze ale co ma milosc tu do szukania? Dziewczyna powinna zdusic jakiekolwiek uczucie do niego, bo ten czlowiek bedzie , ja ciagnal do dna .Ona nie moze wrocic, jesli choc ma przeblysk rozsadku . Prosze Kochana wez moje slowa do serca i nie dawaj zadnych szans . Musze uciekac juz , ale po stokroc -nie popelniaj glupstwa .Nie jestes odpowiedzialna za niego .