Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikara;;;;;

muszę iść do gina a strasznie się boję...

Polecane posty

Gość panikara;;;;;
kornela->szare mydło???w tych czasach???no proszę cie...

Gość siedzeimyśle
a może vegantalgin h?

Gość siedzeimyśle
sorry coś mi sie nazwa pomyliła

Kobietki jeśli mogą wam cos doradzić na grzybice pochwy to myć sie TAM zamiast płynami do higieny intymnej to zwykłym szarym mydłem! Tylko nie tym białym jeleniem tylko najszarszym mydłem jakie spotkacie. U mnie pomoglo w 100% i już nie powraca :-) teraz wiem co to seks bez dziwnego uczucia rany w środku. Nie muszę ciągle używać wkładek higienicznych. Polecam ;-)

Gość siedzeimyśle
chodziło mi o lactovaginal tabletki dopochwowe i do tego lacibios femina i napewno będzie okej :)

Gość panikara;;;;;
stosowałam lactovaginal i powiem nigdy więcej...nie cierpię jak ze mnie coś cieknie a nie dość, że mam wodniste upławy to jeszcze ten probiotyk pogarszał sprawę, wolę coś doustnie, ale będę stosować jak wyleczę to dziadostwo a do gina idę jutro i mam nadzieję, że mi coś skutecznego przepiszę bo idzie zwariować...

Gość siedzeimyśle
ja stosowałam lacibios i mi pomógł, a stosowałaś może lactacyd?

Gość panikara;;;;;
stosuje obecnie lactacyd femina plus...i jestem zadowolona bo czuje sie tam swiezo mimo dolegliwosci...ktore daja ostro w kosc...

Gość ulala444
ktoś odpowie na moje pytanie????????? wiem że może głupie ale...

Gość panikara;;;;;
ulala->uwierz mi lekarzowi nic do tego co ty robisz sobie w tamtym miejscu, i nawet jeśli coś zauważy to jego to nic nie będzie interesowało czy się masturbujesz czy nie i czym, on ma na celu tylko sprawdzenie czy masz wszystko w porządku z kobiecymi sprawami więc nie masz się czym martwic.

Gość ulala444
no tak, ja to wiem, ale czy On jest tego pewny, że "coś tam" wylądowało, czy raczej "może tak, może nie"???? z jednej strony co Go to obchodzi a z drugiej to tak jakoś mi teraz głupio jak pomyślę, że On wie:)

Gość panikara;;;;;
ja myślę, że on nawet nie będzie się nad tym zastanawiał a ty panikujesz bez powodu:P

Gość ulala444
hehe, mam nadzieje, dzięki:)

Gość ulala444
napiszcie mi jeszcze jedną rzecz, czy jeśli przestałabym używać tamponów (bo do pochwy nic już bardzo dawno nie wkładałam i nie mam zamiaru więcej tego robić:) ) to czy jest szans żeby błona powróciła do poprzedniego stanu albo choć odrobinę się "uelastyczni"???? bo nie jest przerwana tylko rozciągnięta...nie rozumiem jak to jest

Gość panikara;;;;;
ulala->szczerze to nie mam pojęcia, ale wedlug mnie jest szansa, że się skurczy jak wszystko co elastyczne...a czemu tak się tym przejmujesz??? i tak kiedyś stracisz ją całkowicie:)

Gość ulala444
w sumie to nie nie wiem, może dlatego, że skoro tak rozciągnięta to tak jakby jej nie było, a jak nie spałam z nikim to fajnie by ją było mieć "w dobrym stanie":)

Gość panikara;;;;;
ulala->a po co ty właściwie sobie tam coś wkładałaś innego poza tamponem???

Gość ulala444
hm...dobre pytanie, raz czy dwa "coś" ..chyba z ciekawości, albo nie.....to sie nazywa GŁUPOTA niestety, ale na pocieszenie jest to, ze już zmądrzałam nieco

Gość panikara;;;;;
ulala->ja to w ogóle sobie nie wyobrażam jak mozna sobie cokolwiek wkładać do piczki:):):), mam nadzieję, że chociaż przyjemnie ci było:)

Gość ulala444
to było dawno...byłam młoda, głupia:) chyba kierowała mną ciekawość jak to jest "tam coś poczuć", teraz mi się chce śmiać ze swojej głupoty ale było minęło:)

Gość panikara;;;;;
bezsilna-> i jak tam po wizycie u gina??? ja chyba muszę znowu iść bo nie widzę znaczącej poprawy chociaż ból i uczucie rany w środku minęło to ciągle mam wodniste upławy...niepokoi mnie to bo dostałam antybiotyk doustnie i globulki i powinno przejść a w tej kwestii nic się nie zmieniło....

KornelaAa, jestem zdania, że powinno się używać takich środków, które nie zaburzają naturalnego ph, bo jego wahania mogą prowadzić do większej podatności na infekcje.

Gość szalona 1221
Podzielę się z wami moim sposobem aby uniknąć infekcji: myję się tylko płynem do higieny intymnej, po dokładnym osuszeniu ręcznikiem, smaruję się provag żelem, który pomaga utrzymać właściwe pH, noszę tylko bawełnianą bieliznę oraz używam tylko podpasek.

Prawidłowa higiena miejsc intymnych pozwala zazwyczaj uniknąć przykrych dolegliwości, ale stosowana w nadmiarze też jest szkodliwa. Zwłaszcza zbyt intensywne i częste podmywanie lub robienie irygacji dopochwowych, które 'wypłukują' prawidłową florę bakteryjną.