karcia08 0 Napisano Luty 18, 2013 Dziewczyny od 4-5dni spóźnia mi się okres. Kocham się z chłopakiem zawsze używając prezerwatywy DUREX, zawsze sprawdzamy po stosunku prezerwatywy i są szczelne. Zresztą chłopak przed dojściem wychodzi ze mnie. Proszę o pomoc co jest grane i czy to normalnie Co do robienia testu poczekam jeszcze kilka dni i zobaczę, tylko nie wiem w jaki sposób ciąża było by możliwe gdyż nigdy nie kochaliśmy się bez gumek i on wychodzi przed dojściem, a gumka zawsze szczelna( zawsze nalewamy po, wodę) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no właśnie- już Napisano Luty 18, 2013 po co drugi raz ten sam temat zakładasz????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karcia08 0 Napisano Luty 18, 2013 Bo zero konkretnych odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rodgjteohth Napisano Luty 18, 2013 ciąża to jedyby powód spóźniającego się okresu jaki znasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mrgr Napisano Luty 18, 2013 4-5 dni to malo czasu na taki stres :) pewnie jutro go dostaniesz. skoro nigdy sie w cb nie sposcil i pilnujecie sie to nie widze mozliwosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karcia08 0 Napisano Luty 18, 2013 Może i znam ale wolę popytać i być spokojniejsza i po to jest chyba forum, wiec moze troszeczkę grzeczniej :] Koleżanki u góry dziękuję A za mądre słowa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach