Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

t79mateo@o2.pl

Moja historia zwiększania ilości spermy...

Polecane posty

Postanowiłem założyć ten wątek, być może komuś przyda się to co będę tutaj pisał na temat efektów, tudzież braku efektów preparatu Maxatin. Uważam, że obfity wytrysk jest podniecający, wiadomo że stała partnerka się przyzwyczai, ale chcę coś zmienić... zaskoczyć ją. Być może pomoże one też na moje mięknące erekcje jeśli kochamy się dzień w dzień przez kilkudniowe okresy czasu... Tak czy inaczej, w piątek zamówiłem. Wczoraj rano otrzymałem kurierem paczkę, zamówiłem przez oficjalną stronę. Cena 139 + 20 przesyłka. Tabletki będę brał 2 razy dziennie, pierwsze opakowanie starczy na miesiąc. Za tydzień napiszę czy widać jakiś efekt....

Gość gość
Jesli szukacie wiecej informacji na temat tabletek maxatin to mozecie rzucic okiem tutaj: nahttp://www.biotrendy.pl/produkt/maxatin-suplement-wzmacniajacy-potencje/ maja tam je dosc dobrze opisane z tego co widze i nadmienione o przeciwwskazaniach i ewentualnych skutkach ubocznych, moze komus akurat sie przyda aby zaczerpnac wiecej wiadomosci na temat tego produktu