Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedroneczka123456789

jak zapobiegac?

Polecane posty

Gość biedroneczka123456789

Jak zapobiegać infekcjom dróg moczowych i infekcjom pochwy ?? Jakie leki wy stosujecie alby temu zapobiec? Czy provag jest wystarczajaco dobry alby infekcje sie nie nawracały?

Probiotyki są ok. Ale niestety to cholerstwo i tak lubi wracać, musisz sie upewnić, że wyleczyłaś do końca.

Gość arielll
Całą ciążę zażywałam provag aby takie problemy jak opisujesz mnie omijałay bo nie chciałam narażać siebie i maluszka i ani razu infekcji nie miałam więc coś w tym musi być - spróbuj i sama musisz się przekonać.

provag jak najbardziej, można też provag żel do smarowania np. na noc, ponadto urosept na drogi moczowe, czy jakieś tabletki z żurawiną, sama żurawina w różnej postaci i będzie lepiej

Gość karolina karola
Moja siostra w ciąży miała infekcje układu moczowego i płciowego wywołana przez E.coli, spowodowało to przedwczesny poród. Odpukać Ola jest zdrowa. Wolałam na zimne dmuchać i całą ciąże zażywałam prova. Probiotyk ma pozytywna opinię PTG, dlatego mu zaufałam, dodatkowo to takie dwa w jednym, ochrania pęcherz moczowy i pochwę, dzięki niemu w ciąży nie miałam takich przykrych kłopotów.

Gość ffrtrtrt
seks w gumce i niczym się nie zarazisz...