Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroopnik

Ludzie pomóżcie! Jak z tego wybrnąc?

Polecane posty

Gość kroopnik

Sytuacja może wydawać się śmieszna, ale nie jest! Jak idę do mojego faceta to zakładam u nich w domu takie kapcie robione na drutach - wyglądają jak skarpetki. No i ostatnio musiałam zapomnieć, że mam je na nogach , ubrałam kozaki i poszłam. Jak zdjęłam to te kapcie zostały w kozakach. Dziś byłam u faceta i jego mama mówi,. że zgineły jej te kapciuszki i muszę inne ubrać. Nie przejęłam się tym a teraz wróciłam do domu i co widzę w łazience na drucie? Te kapcie! Mama znalazła je w moich butach i wyprała i one tam wisiały od zeszłego tygodnia! A w niedzielę była u nas mama mojego faceta i korzystała z toalety i na bank widziała je! Wyszło na to, że ukradłam te kapcie... Co mam teraz zrobić? Zanieść je i co powiedzieć? Ale wstyd...

Gość lalale
no nieżle !! prawde powiedzieć!! kirde ja nigdy nie kłamie dlaczego ludziom to tak łatwo przychodzi!!!

Gość Emmett Fitz-Hume
Jaki wstyd? Odnieś kapcie, opowiedz jak nam i wszyscy się posmiejecie jaka z Ciebie "złodziejka" :)

Gość G.o.ś.ć
Śmieszne to, powiedz prawdę, bo jak będziesz kręcić, to wyjdzie, że faktycznie tak ci "spodobały" te kapcio-skarpetki, że je przywłaszczyłaś. Swoją drogą, jakby mieli normalne kapcie, to taka sytuacja na pewno by się nie zdarzyła.

Gość kroopnik
ale mama chłopaka widziała je chyba (tak mi się zdaje) w niedzielę na drucie...a ja dziś nic nie powiedziałam bo nie zwracałam uwagi na to co wisi na drucie

coś wodę lejesz. Kamyczek w bucie się czuje a tu kapci niewyczuła.masz buty 4 numery za duże?

Gość kroopnik
One są takie jak skarpetki, wcale ich nie czuć:o po co miałabym kapcie krasć?:o

Gość rbfrvr
haha :) Dziewczyno wyluzuj. Opowiedz co sie stalo, oddaj kapcie i tyle :) jestem pewna ze wszyscy bedziecie sie smiac. Powiedz ze ci strasznie glupio i wstyd i poprostu nawet nie zwrocilas uwagi ze masz je na nogach bo sa takie wygodne :)

Gość rbfrvr
albo poprostu daj je chlopakowi ;)

Gość kroopnik
Jak dam chłopakowi, to jego mama pomysli, że naprawdę je zwinęłam i teraz mnie sumienie ruszyło jak ona powiedziała, że jej zginęły. Muszę jej oddać ale się boję, że pomyśli o mnie nie wiadomo co.

Gość kroopnik
upup

Gość eeefffe
upupupupuouou

Gość pinacolada8439
Historia się kupy nie trzyma:) Ty nie zauważyłaś, że zostały ci w butach kapcie, a twoja mama je znalazła? kto normalny zagląda innym domownikom do butów, zwłaszcza wysokich kozaków?

Gość eeefffe
no właśnie moja mama:D

Gość pinacolada8439
Serio? Bierze czyjeś buty i zagląda czy czegoś nie ma w środku?

Gość eeefffe
mój tata miał dawniej nawyk zostawiania skarpet w butach i ona je po nim zbierała bo była zła że tak robi :D i tak jej zostało do dziś zaglądanie do butów :D

Gość jfiu76
BUAHAHAHAHAHA!!!!!

Gość eeefffe
o jeny to nie jest smieszne :)