Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inżynier serwisowy bann

Jestem grubym spasionym wieprzem

Polecane posty

Miałem się już normalnie odżywiać i co. Wchodzę do biedronki a tam oponki po 89 gr z skurką pomarańczową. Wziąłem 10 miałem zamiar przywieść do domu i co zjadłem. Miałem nie jeść chipsów i co ? Wziąłem te nowe jaki to smak. Miałem nie jeść pizzy i co? W ramach oszczędności wziąłem apetino i zjadłem już pół. Miałem nie jeść salami bo ponoć niezdrowe na serce i co. Oczywiście musiałem kupić. Ech czuje się jak kobieta która się odchudza.

i nie będzie. ile powinien ważyć facet przy 179 ?

Gość riki tiki dwa chomiki
Zjadłabym to wszystko za Ciebie. I tak nie utyję :)

Moim zdaniem 90kg.

Gość jkkjkjkjk
no te kobiety co sie odchudzaja to sie odchudzaja, a Ty nie.... :O wiecej ruchu, ale nie biegi do Biedronki :)

Gość dawaj na miasto
też bym coś zjadła, pizza, mniam mniam ;) autorze skąd jesteś!!! chodźmy na pizzę proszę!!!

ja do 2012 ważyłem 65 KG żeby srały gały. Teraz koło 75 76. Muszę przejść na diete. Tak czytam i tak 1kg pizzy powinien starczyć mi na cały dzień. zjadłem pół czyli 50% zapotrzebowania mamy. Połowa chipsów ok 16% 10 oponków hmm nie wiem. no i płatki dziś jadłem na szybko więc nie było 0,5l I chyba tyle dziś jadłem bo ciągle w biegu...

ale facet z ciałkiem jest o wiele lepszy niż te wszystkie chuderlaki :)

Gość dawaj na miasto
to ile ty masz wzrostu, 1,50? :D

oponki jak dobrze szukam mają 4% *10 = 40% 40+50 + 16 + ok 8% płątki Czyli może to i wcale nie jest dużo... sam już nie wiem. 179 Byłem chudy jak patyk a teraz mam kawałek brzuszka. Za dużo siedzenia.

Gość amjama
moj maz wazy 106 kg, ale ma 195 cm wzrostu, wlasnie zjadl obiad i w ta sniezyce pojechal na rower- ruch,ruch i jeszcze raz ruch!

Gość dawaj na miasto
jak dla mnie jesteś za chudy i do tego nie potrafisz się dobrze odżywiać obliczając nie wiadomo co, nie wiadomo skąd? ;) co to za liczby, czy naprawdę uważasz że oponki i chipsy oraz pizza zaspokajają potrzeby żywieniowe organizmu? Może kaloryczne tak, ale inne? :D wątpię.

Oj na opakowaniach czytam. Nie znam sie na żywieniu i setki razy to pisałem. Podobnie jak nie mam pojęcia ile dana żywność powinna kosztować. Ale macie racje trzeba rowerek trenignowy skombinować albo zacząć brzuszki robić.