Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lvr

brak okresu po odstawieniu tabletek

Polecane posty

Gość Lvr

Cześc dziewczyny! Mam problem, mianowicie: Brałam tabletki anty Syndi 35 przez prawie 4 lata, odstawiłam je (w połowie opakowania - wiem, że się nie powinno ale tak wyszlo) jakoś w połowie grudnia. pod koniec dostałam plamienia (skąpego okresu) mniej więcej w tym terminie, kiedy powinnam miec ten po skończeniu opakowania a później... ani śladu okresu (nawet plamienia) aż do dziś czyli już prawie 2 miesiące! w ciąży nie jestem - zrobiłam już 2 testy ciążowe, oba z wynikiem negatywnym (jeden 2 tygodnie po stosunku bez wytrysku w środku, drugi miesiąc po nim). była któraś z Was w takiej sytuacji? lęk przed ciążą jest w tym momencie irracjonalny ale i tak mam chore jazdy. help! :)

Gość kroowkakarmelówka
Osobiście dostałam pierwszy okres po odstawieniu wczoraj, cyli 30 dni od ostatniego krwawienia. Ale moja przyjaciółka czeka już 40 dni i nic. Też w ciąży nie jest. Ale znam też przypadek (byłej współlokatorki), która na okres czekała po odstawienia ponad pól roku, aż poszła do ginekologa i dostała tabletki na wywołanie okresu.

spokojnie :) wszystko jest ok :) ja po odstawieniu tab tez tak mialam - mnie lekarz odrazu uprzedzila ze tak bedzie tabletki tez odstawilam w polowie opakowania ( z powodu wysokiego cisnienia) wszystko powonno sie wyregulowac w ciagu pol roku :)

Gość Lvr
dziekuję za odpowiedzi! uspokoiłyście mnie :)